Η Νένα Χρονοπούλου για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα μαζί με τον Τάσο Μητρόπουλο και τον 18χρονο γιο της

Η Νένα Χρονοπούλου για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα μαζί με τον Τάσο Μητρόπουλο και τον 18χρονο γιο της

Η ηθοποιός διοργάνωσε έναν φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα, για να προωθήσει τα δικαιώματα των παιδιών με ειδικές ανάγκες

Nena_Xronopoulou_Exof
Η Νένα Χρονοπούλου διοργάνωσε έναν φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου με τον σύζυγό της, Τάσο Μητρόπουλο.

Σκοπός του αγώνα ήταν η στήριξη των παιδιών ΑΜΕΑ και για αυτό το λόγο συμμετείχαν αρκετοί ηθοποιοί και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές.

Η Νένα Χρονοπούλου και ο Τάσος Μητρόπουλος μίλησαν στην κάμερα του «Super Κατερίνα», όπου και τόνισαν, πόσο σημαντικό είναι να παρέχεται στήριξη στα παιδιά ΑΜΕΑ αλλά και να προσπαθούμε για τα δικαιώματά τους, που είναι ακριβώς τα ίδια με όλων των υπολοίπων.

Στην κάμερα της εκπομπής εμφανίστηκε για πρώτη φορά και ο 18χρονος γιος της Νένας Χρονοπούλου, Χρήστος, ο οποίος είναι παιδί με ειδικές ανάγκες και έδωσε το δικό του μήνυμα. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Είμαι παιδί ΑΜΕΑ και θα παλέψω για τα δικαιώματά μου. Είμαι παιδί άγγελος».

Στη συνέχεια, φανερά συγκινημένη η Νένα Χρονοπούλου αναφέρθηκε στη σχέση με τον γιο της και τον σύντροφό της, Τάσο Μητρόπουλο, λέγοντας: «Είμαστε τρία σώματα μια ψυχή».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cjd8psklj1kp)

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η ηθοποιός μίλησε τη ζωή της ως μητέρα.

«Δεν θεωρώ ότι σηκώνω σταυρό, επειδή έχω παιδί. Φαίνεται περίεργο, αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένη που έχω τον γιο μου, τον Χρήστο. Έχω όλη την αγνότητα του κόσμου στην αγκαλιά μου κάθε μέρα. Έχω μάθει όμως, να ζω έτσι. Τελείωσαν οι πολυτέλειες. Αυτή είναι η ζωή μου και δεν την αλλάζω, γιατί θα έπρεπε να αλλάξω και το παιδί μου, τότε και αυτό δεν το αλλάζω ούτε με όλο το χρυσάφι του κόσμου», είχε πει χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια, εξήγησε πως κι ο γιος της είναι το ίδιο ευτυχισμένος με εκείνη.

«Ο Χρήστος είναι ευτυχισμένος, γιατί τον θέλουμε, δεν ντραπήκαμε ποτέ για εκείνον και δεν τον κρύψαμε. Όπου πάμε εμείς, είναι μαζί μας κι ο Χρήστος, είναι το παρεάκι μας», είπεη Νένα Χρονοπούλου.

Τέλος, αναφέρθηκε στη δύσκολη γέννα που είχε και τον λόγο που δεν ήθελε να κάνει δεύτερο παιδί.

«Όταν γέννησα τον Χρηστάκο, γέννησα πολύ πρόωρα και επεισοδιακά, κινδύνευσε η ζωή μου. Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και δεν μπορείς να την προβλέψεις. Δεν μπορώ να το ρισκάρω, λοιπόν. Όπως προσευχήθηκα στον Θεό και του είπα να γίνω μητέρα και με έκανε, έτσι νομκίζω ότι είναι εγωιστικό να κάνω και δεύτερο παιδί», δήλωσε και συμπλήρωσε: «Αν κάτι δεν πάει καλά και χαθεί το δεύτερο παιδί ή χαθώ εγώ; Να αφήσω τον Χρήστο ορφανό; Γι' αυτό έμεινα με τον Χρήστο και δεν το μετανιώνω».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cj9v025cfuzl)


Ειδήσεις σήμερα;

Πώς θα λειτουργήσουν σούπερ μάρκετ και καταστήματα τη Μεγάλη Εβδομάδα

Δείτε το φλεγόμενο Moskva - Διεθνή ΜΜΕ επιβεβαιώνουν την αυθεντικότητα φωτογραφιών και βίντεο

«Η Ρούλα άργησε στην κηδεία της Τζωρτζίνας, λες και ήρθε μια τυπική επίσκεψη», λέει πρώην σύντροφός της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης