Νένα Χρονοπούλου: «Δεν μπορείς να είσαι ψύχραιμος, όταν χάνεις το παιδί σου και το βλέπεις μπλε»

Νένα Χρονοπούλου: «Δεν μπορείς να είσαι ψύχραιμος, όταν χάνεις το παιδί σου και το βλέπεις μπλε»

Η ηθοποιός μίλησε για την περιπέτεια που αντιμετώπισε ο γιος της με την υγεία του και δεν δίστασε να αναφερθεί στη στάση της Ρούλας Πισπιρίγκου απέναντι στα παιδιά της

nena
Για τον γιο της μίλησε η Νένα Χρονοπούλου και αποκάλυψε πως ο γιος της είχε ένα ατύχημα τον περασμένο μήνα και ευτυχώς, τον πρόλαβαν έστω και τελευταία στιγμή.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και περιέγραψε την περιπέτεια που έζησε.

«Το παιδί μου στις 13 Μαρτίου έκανε μία μεγάλη άπνοια. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι ζήσαμε. Γύρισα 17 χρόνια πίσω, δεν έχω ξαναδεί ποτέ το παιδί μου έτσι. Γλίστρησε κι έπεσε ξυστά στο τραπεζάκι της τηλεόρασης, ευτυχώς που έχουμε κάμερες και το είδαμε», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj26xdaw1p5d)

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Το παιδί είχε χάσει τις αισθήσεις του, τον χτυπήσαμε, τον τσιμπήσαμε, δεν ξυπνούσε. Ευτυχώς, οι άνθρωποι της εντατικής μου είχαν δώσει τις κατευθύνσεις για τις πρώτες βοήθειες και το παιδί με ένα ποτήρι νερό στο πρόσωπο ήρθε πίσω».

Όπως εξήγησε στο τέλος της συνέντευξής της, ένιωσε μεγάλη αγωνία για την υγεία του, καθώς είχαν να ζήσουν ένα τέτοιο περιστατικό περίπου 17 χρόνια.

«Μετά από αυτό, γύρισα 17 χρόνια πίσω. Συνειδητοποίησα τι σημαίνει άπνοια. Ήρθε πάλι στη ζωή μας αυτή η ταραχή, όλη αυτή η αναστάτωση κι η ανασφάλεια. Δεν μπορείς να είσαι ψύχραιμος, όταν χάνεις το παιδί και το βλέπεις μπλε. Οφείλουμε να σεβόμαστε την ανθρώπινη ζωή και ειδικά την παιδική»», δήλωσε.

«Ο γιος μου έκανε παρατεταμένες άπνοιες. Ήταν ένα από τα δυο πιο σοβαρά περιστατικά του συγκεκριμένου μαιευτηρίου στα εννέα χρόνια λειτουργίας του. Ο Χρήστος έμεινε πέντε μήνες στην εντατική, γιατί γεννήθηκε πρόωρα. Δεν κράτησε τη μήτρα μου το παιδί και μπήκε κατευθείαν στην εντατική. Παλεύαν όλοι οι γιατροί, οι νοσηλευτές έκαναν τα πάντα για το οξυγόνο του. Κάθε φορά που το μωρό μου έτρωγε, πάθαινε άπνοια και χρειαζόταν ανάνηψη. Έχω δει τον κορεσμό του 37, έχω δει το παιδί μου μπλε. Εκείνη την ώρα είναι τόσο σοκαριστικό, δεν ζεις, ουρλιάζεις, παγώνεις», περιέγραψε η Νένα Χρονοπούλου. 

Τέλος, αναφέρθηκε στη στάση της Ρούλας Πισπιρίγκου, όταν είδε τη Τζωρτζίνα να μην έχει οξυγόνο. «Πώς γίνεται να φεύγει μια μάνα από το νοσοκομείο με τόσες άπνοιες, με ένα παιδί που λέει ότι "δεν έχει κάνει το μεγάλο επεισόδιο" και να το πηγαίνει σπίτι χωρίς βοήθεια; Δεν υπάρχει περίπτωση ο γιατρός να αφήσει ένα παιδί με άπνοια, χωρίς να είναι σίγουρος ότι δεν νοσεί από κάτι. Άπνοια σημαίνει ότι δεν έχω οξυγόνο» 


Ειδήσεις σήμερα

«Η Ρούλα πίστευε ότι της είχε κάνει μάγια η πεθερά της», λέει οικογενειακή φίλη Δασκαλάκη

«Ματωμένα χρήματα» κάθε πληρωμή που κάνει η Ευρώπη προς τη Ρωσία, λέει ο δήμαρχος του Κιέβου

Μπακογιάννη: Πήρε θάρρος ο Πούτιν με την εκλογή Όρμπαν -Αμφισβητεί την δημοκρατία στην ΕΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης