Δείτε το τρυφερό βίντεο, όπου γιαγιά και κόρη ερμηνεύουν αγκαλιασμένες το «Αγάπη που 'γινες δίκοπο μαχαίρι»
Η Δανάη Μπάρκα έχει μιλήσει πολλές φορές για την αδυναμία που έχει στη γιαγιά της. Οι αναρτήσεις της στα social media με φωτογραφίες και βίντεο από τις στιγμές, που περνούν μαζί είναι πολλές.
Αυτή τη φορά, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στο Instagram, ένα βίντεο στο οποίο γιαγιά και εγγονή είναι αγκαλιά και τραγουδούν το «Αγάπη που 'γινες δίκοπο μαχαίρι» της Μελίνας Μερκούρη.
Όπως αναφέρει, η Δανάη Μπάρκα την επισκέπτεται, πριν από κάθε πρεμιέρα, γιατί είναι το «γούρι» της.
«Το γούρι μου. Πριν από κάθε αρχή,πριν από κάθε πρεμιερα είναι η μέρα της. Αγκαλιές,χαμόγελα,ιστορίες,φιλιά,ευχές και μετά νιώθω λίγο περισσότερο έτοιμη να κάνω το οτιδήποτε ♥️ - Οι άνθρωποι που μας μεγάλωσαν,οι άνθρωποι που όλη τους την ζωη την αφιέρωσαν στα παιδιά τους,στα εγγόνια τους και μέσα από αυτά αγαπάνε τα παιδιά όλου του κόσμου♥️ - Η γιαγιά μου. Η φωνή της γιαγιάς μου,το πιο γλυκο νανούρισμα. Η πιο ομορφη ανάμνηση μου. - Η γιαγιά με ρώτησε «τι κάνουν οι φίλοι σου στο Ίντερνετ;;» Και είπα έλα να τους στείλουμε ένα βίντεο να ξεχαστούν και να σε δουν να χαμογελάσουν επειδή τις τελευταίες μέρες είμαστε όλοι περίεργα,και τσουπ,το βίντεο! - Καλή Κυριακή ⭐️ Τρέχω για γενική πρόβα,αύριο…»
Το βίντεο άρεσε πολύ στους ακόλουθούς της, που άφησαν πολλά σχόλια με ευχές και καρδιές. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και τα σχόλια της Σμαράγδας Καρύδη, η οποία έγραψε «Δώσε της χίλια φιλιά❤️❤️». Ο Τζέιμς Καφετζής και η Άννα Πρέλεβιτς άφησαν επίσης το σχόλιό τους.
Διαθέτει 5 ακαδημαϊκές σχολές και 10 πανεπιστημιακά προγράμματα - Πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στη βρετανική τριτοβάθμια εκπαίδευση, με χιλιάδες αποφοίτους από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.