Κρίστεν Στιούαρτ: Η αποκάλυψη για τη σεξουαλικότητά της, το «κρυφτό» με τα media κι ο αρραβώνας με την Ντίλαν Μάιερ

Κρίστεν Στιούαρτ: Η αποκάλυψη για τη σεξουαλικότητά της, το «κρυφτό» με τα media κι ο αρραβώνας με την Ντίλαν Μάιερ

Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της και εξήγησε τους λόγους που το έκανε, έπειτα από τόσα χρόνια - «Δεν θέλω να έχω ιδιωτική ζωή και να την εκμεταλλεύονται» 

kristen-stewart
Για τη σεξουαλικότητά της και την προσωπική της ζωή μίλησε η Κρίστεν Στιούαρτ.

Η διάσημη ηθοποιός που κέρδισε τις εντυπώσεις με την ερμηνεία της στην ταινία «Spencer», υποδυόμενη την πριγκίπισσα Νταϊάνα, εξήγησε σε συνέντευξή της στη Mirror τον λόγο που θέλησε να αποκαλύψει τη σεξουαλική της ταυτότητα.


«Ως ηθοποιός, θέλεις να αποκαλυφθείς επιτέλους στο κοινό σου. Είναι αντιφατικό να λέω: "ναι είμαι αμφιφυλόφιλη, αλλά όχι εδώ". Όταν είσαι ηθοποιός, δεν έχεις προσωπική ζωή. Και να σου πω και κάτι; Δεν θέλω να έχω ιδιωτική ζωή και να την εκμεταλλεύονται», είπε χαρακτηριστικά.


Κλείσιμο
Στη συνέχεια, δήλωσε πως τις περισσότερες φορές, όσες λεπτομέρειες έβγαιναν στη δημοσιότητα σχετικά με τη ζωή της, εμπορευματοποιούνταν, γεγονός που δεν ανέχεται πλέον.

«Δεν αντέχω άλλο. Όλες αυτές οι λεπτομέρειες εμπορευματοποιούνται με τον πιο αηδιαστικό τρόπο. Δεν θέλω να κρύβω τίποτα πλέον», εξήγησε η ηθοποιός.

Όταν αποκάλυψε για πρώτη φορά τη σεξουαλική της ταυτότητα στο κοινό, η ίδια δηλώνει πως το κοινό της «μπερδεύτηκε». Όμως, η ίδια ένιωθε πιο σίγουρη από ποτέ για την αποκάλυψή της.


Η ηθοποιός έκανε γνωστό ότι είναι bisexual πριν από περίπου δύο χρόνια, σε συνέντευξή της στο InStyle.

Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει: «Ίσως να πληγώθηκαν οι άνθρωποι με τους οποίους είχα σχέση. Όχι επειδή ντρεπόμουν να είμαι ανοιχτά gay, αλλά επειδή δεν ήθελα να ζήσω δημόσια τη ζωή μου. Έμοιαζε με ληστεία όλο αυτό».

Μάλιστα, ανέφερε πως στο παρελθόν είχε δεχτεί διάφορα σχόλια από ανθρώπους του Χόλιγουντ για την αποκάλυψή της.

Όπως είχε αναφέρει στο Harper's Bazaar, οι περισσότεροι τη συμβούλευαν, αν θέλει να πάρει κάποιο ρόλο σε ταινία της Marvel, να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι είναι αμφιφυλόφιλη.


«Μου έλεγαν να περπατάω χέρι-χέρι με τη σύντροφό μου δημόσια, για να συζητηθώ και να γίνω σύμβολο της διαφορετικότητας. Μόνο έτσι θα έπαιρνα έναν ρόλο στη Marvel», είχε πει, όμως τόνισε πως κάτι τέτοιο δεν ήταν ποτέ του χαρακτήρα της.

Το διάστημα αυτό, η Κρίστεν Στιούαρτ είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, αφού τον περασμένο Νοέμβριο αρραβωνιάστηκε τη σύντροφό της, Ντίλαν Μάιερ, μετά από δύο χρόνια σχέσης.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Sunday Morning του CBS, είχε δηλώσει πως δεν πρόκειται να παντρευτούν σύντομα, καθώς θέλουν να απολαύσουν για λίγο καιρό τη ζωή τους ως «αρραβωνιασμένες».


«Βιάζομαι, αλλά από την άλλη θα ήθελα να μείνω αρραβωνιασμένη για πέντε χρόνια περίπου. Ξέρεις, να ζήσουμε όλη αυτή τη μαγεία του αρραβώνα», είχε πει η ηθοποιός.

«Μας συμβαίνουν πολλά αυτό το διάστημα σε όλους τους τομείς, δεν έχουμε προλάβει να σχεδιάσουμε τίποτα ακόμα. Θα συμβεί, όταν πρέπει να συμβεί και τότε θα ξέρουμε τι ακριβώς θα κάνουμε», συμπλήρωσε.


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης σε Σακελλαροπούλου: Να προετοιμαστούμε για παρατεταμένη αστάθεια

«Όχι» Κούγια στην υπεράσπιση Πισπιρίγκου- Εξηγεί τους λόγους

Πλεύρης: Έρχεται ενοποίηση στη διάρκεια ισχύος των πιστοποιητικών στα κράτη μέλη της ΕΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης