Άλεκ Μπάλντουιν: Σε πελάγη ευτυχίας εκείνος κι η Χιλάρια - «Η ικανότητά μας να αγαπάμε μεγαλώνει»

Άλεκ Μπάλντουιν: Σε πελάγη ευτυχίας εκείνος κι η Χιλάρια - «Η ικανότητά μας να αγαπάμε μεγαλώνει»

Το ζευγάρι θα υποδεχτεί στον κόσμο το 7ο παιδί του το φθινόπωρο - Όσα δήλωσε η Χιλάρια Μπάλντουιν 

hilariabal
Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Άλεκ Μπάλντουιν και η σύζυγός του, Χιλάρια, καθώς περιμένουν να υποδεχτούν στον κόσμο το 7ο παιδί τους.

Λίγους μήνες μετά τον μοιραίο πυροβολισμό που στοίχισε τη ζωή της Χαλίνα Χάτσινς, το ζευγάρι χαμογελάει ξανά.

Το βράδυ της Τρίτης η Χιλάρια μοιράστηκε το ευτυχές γεγονός με τους ακόλουθούς της στο Instagram, αναρτώντας ένα βίντεο, με όλη την οικογένεια. Στη λεζάντα έγραψε: «Μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα τα τελευταία χρόνια, έχουμε μια τεράστια έκπληξη: άλλο ένα Baldwinito έρχεται αυτό το φθινόπωρο. Ήμασταν πάρα πολύ σίγουροι ότι η οικογένειά μας ήταν πλήρης και είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτήν την έκπληξη. Μοιράζομαι μαζί σας τη στιγμή που το είπαμε στα παιδιά — όπως μπορείτε να δείτε, είναι πολύ ενθουσιασμένα! Το νέο μας μωρό είναι ένα πολύ φωτεινό σημείο στη ζωή μας. Μια ευλογία και ένα δώρο σε τέτοιες αβέβαιες στιγμές. Μου λείψατε στο διάλειμμά μου από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…Επέστρεψα και ανυπομονώ να συνεχίσω μαζί σας αυτό το ταξίδι που ονομάζουμε «ζωή». Την αγάπη μας για εσάς και τους αγαπημένους σας».


Αυτή τη φορά, η σύζυγος του ηθοποιού θέλησε να μοιραστεί με τους θαυμαστές της τα συναισθήματά της.

«Σας ευχαριστώ για όλα τα καλά σας λόγια και τις γλυκές ευχές σας. Τόσοι πολλοί ρωτάτε πώς νιώθω. Η απάντησή μου είναι: ναυτία, κούραση κι ευτυχία. Σας αγαπώ όλους και σας ευχαριστούμε που χαίρεστε με τη χαρά μας», έγραψε η Χιλάρια Μπάλντουιν σε instastory.

hilaria

Η ίδια μάλιστα, παραχώρησε δηλώσεις στο αμερικανικό People, και ανέφερε πως η πρόκειται για ένα από τα ομορφότερα πράγματα που της έχουν συμβεί.

«Είναι από τα πιο όμορφα πράγματα που έχουμε βιώσει με αυτή τη μεγάλη οικογένεια, είναι πόσο μπορεί να μεγαλώσει η καρδιά μας με ένα ακόμα παιδί. Η ικανότητά μας να αγαπάμε συνεχώς μεγαλώνει. Ανυπομονούμε υποδεχτούμε το νέο μας μέλος αυτό το φθινόπωρο», δήλωσε.

Κλείσιμο

Το ζευγάρι πρόσφατα, είχε δεχτεί μεγάλο «πόλεμο» από τους χρήστες των social media, μετά το περιστατικό στα γυρίσματα της ταινίας «Rust», όπου το όπλο του ηθοποιού εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η κινηματογραφίστρια, Χαλίνα Χάτσινς.

Όπως φαίνεται όμως, υπάρχουν ακόμα και οι θαυμαστές τους, οι οποίοι φρόντισαν να τους στηρίξουν σε αυτές τις στιγμές και τώρα, εκφράζουν την χαρά τους για την είδηση του παιδιού, που περιμένουν.



Ειδήσεις σήμερα:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Είχε συνεργούς; - Δύο άτομα στο «κάδρο» των ερευνών

ΑΣΕΠ 13K/2021: Ξεκίνησε η υποβολή δικαιολογητικών για τις 1.468 θέσεις σε δήμους

Πάτρα: Όταν ο γάμος της Ρούλας και του Μάνου ήταν πρωτοσέλιδο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης