Άλεκ Μπάλντουιν: Πέντε μήνες μετά τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς, επιστρέφει στην κινηματογραφική βιομηχανία

Άλεκ Μπάλντουιν: Πέντε μήνες μετά τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς, επιστρέφει στην κινηματογραφική βιομηχανία

Για πολύ καιρό είχε μείνει «εκτός», προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει το τραγικό ατύχημα που κόστισε τη ζωή της συναδέλφου του και για το οποίο κατηγορείται - Επιστρέφει με δύο Ιταλικές κωμωδίες

alecbaldwin
Λίγους μήνες μετά το μοιραίο ατύχημα στα γυρίσματα της τελευταίας του ταινίας που κόστισε τη ζωή της κινηματογραφίστριας, ο Άλεκ Μπάλντουιν επιστρέφει στην ενεργό δράση.

Μετά τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς στο σετ της ταινίας «Rust», o Άλεκ Μπάλντουιν αποσύρθηκε προσωρινά από την κινηματογραφική βιομηχανία.

Σύμφωνα όμως, με νέα δημοσιεύματα, ο ηθοποιός είναι έτοιμος να επιστρέψει στην υποκριτική και θα πρωταγωνιστήσει σε δύο Ιταλικές κωμωδίες μαζί με τον αδελφό του, Ουίλιαμ.


Όπως μαθαίνουμε, πρόκειται για δύο live-action χριστουγεννιάτικες ταινίες, με τίτλο «Kid Santa» και «Billie’s Magical World».

Κλείσιμο
Ο 63χρονος ηθοποιός υποστηρίζει πως ο ίδιος δεν πυροβόλησε με το όπλο που σκότωσε τη Χαλίνα Χάτσινς και αναφέρει επίσης, πως δεν γνώριζε ότι μέσα στο οποίο υπήρχε αληθινή σφαίρα.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Τζορτζ Στεφανόπουλος και το δίκτυο ABC δήλωσε συντετριμμένος για τον θάνατο της συναδέλφου του, ενώ έχει δεχτεί επίσης μηνήσεις ως παραγωγός της ταινίας από την οικογένεια της άτυχης κινηματογραφίστριας, αλλά και ανθρώπους που βρίσκονταν παρόντες στο τραγικό περιστατικό.

Alec Baldwin Exclusive: 'The trigger wasn't pulled. I didn't pull the trigger.' | ABC News

Σε πρόσφατη ανάρτησή του στο Instagram, o Άλεκ Μπάλντουιν αναφέρθηκε στο επάγγελμά του και την «επιστροφή» του.

«Δεν δουλεύω πλέον όσο συνήθιζα παλιά κι είναι λίγο περίεργο να επιστρέφεις στη δουλειά. Δεν έχω δουλέψει από τις 21 Οκτωβρίου, όταν συνέβη αυτό το απαίσιο πράγμα στα γυρίσματα εκείνης της ταινίας. Από τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς. Ακόμα μου είναι δύσκολο να το λέω. Οι ταινίες είναι σχεδόν πάντα οι ίδιες κι όλοι είναι νέοι συγκριτικά με εμένα», είχε πει μεταξύ άλλων.





Ειδήσεις σήμερα:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης