Αντιδρά το Twitter με το γκέι ζευγάρι στη «Super Mammy» λίγο πριν την πρεμιέρα

Αντιδρά το Twitter με το γκέι ζευγάρι στη «Super Mammy» λίγο πριν την πρεμιέρα

Δείτε το τρέιλερ της νέας σειράς του Μάρκου Σεφερλή που έχει διχάσει το κοινό -  Η σύγκριση με την «Τούρτα της μαμάς»

treiler
H νέα τηλεοπτική σειρά «Super Mammy» με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή κάνει πρεμιέρα αυτή την Κυριακή 3 Απριλίου, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Στην κωμική σειρά ο γνωστός ηθοποιός έρχεται για να μιλήσει την αξεπέραστη γλώσσα της κλασικής μάνας σε μια κλασική οικογένεια. Ο Μάρκος Σεφερλής μεταμορφώνεται στη Χαρίκλεια και εκεί ξεκινούν τα παρατράγουδα και οι κωμικοτραγικές ιστορίες.

Εδώ και κάποιες μέρες κυκλοφορούν τα πρώτα τρέιλερ της σειράς, τα οποία έχουν προκαλέσει αίσθηση. Μάλιστα σε ένα από αυτά, βλέπουμε ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων να συζητούν το πώς θα πουν στη μητέρα του ενός, ότι είναι μαζί.

«Αχ δεν μπορώ είμαι πολύ ταραγμένος», λέει ο ένας με τον σύντροφό του να απαντά: «Χαλάρωσε αγάπη μου».

Στη συνέχεια ακολουθεί ο εξής διάλογος
- «Τι λες θα με εγκρίνει η μαμά σου η Χαρίκλεια;»
- Τόσα χρόνια με έχει φάει: “Βρες ένα ταίρι και βρες ένα ταίρι”. Λοιπόν το βρήκα το περιβόητο ταίρι.
- Νομίζω θα λιποθυμήσω.
- Ηρέμησε Τέρι, ηρέμησε Τέρι…

Κλείσιμο
Ήδη στο Twitter ξεκίνησαν οι πρώτες αντιδράσεις μετά την προβολή του συγκεκριμένου τρέιλερ. Πολλοί είναι οι χρήστες που ενοχλήθηκαν από τον τρόπο που προσεγγίζει η σειρά το ζευγάρι των γκέι.

Μάλιστα κάποιοι συγκρίνουν το εν λόγω γκέι ζευγάρι της «Super Mammy» με το αντίστοιχο της σειράς «Η τούρτα της μαμάς». Εκεί ο Πάρης που είναι στρατιωτικός και ο Παναγιώτης, που είναι εκπαιδευτικός είναι ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων, που έχει την πλήρη αποδοχή από τις οικογένειές τους.

Δείτε το τρέιλερ
Super Mammy - Πρεμιέρα Κυριακή 3 Απριλίου στις 22:00


Δείτε τα tweets με τις πρώτες αντιδράσεις


Η υπόθεση της κωμικής σειράς
Η Χαρίκλεια έχει 5 παιδιά, που τα μεγάλωσε μόνη της γιατί δυστυχώς χήρεψε πολύ νέα! Ο συχωρεμένος ο άντρας της, της άφησε αμανάτι τον πατέρα του, και η Χαρίκλεια έχει βάλει τον πεθερό της στο… σαλόνι!

Τα παιδιά της! Αχ αυτά τα παιδιά της! Όλα έχουν τις δικές τους ζωές ή καλύτερα προσπαθούν να έχουν, γιατί η Χαρίκλεια χώνει την μύτη της παντού και τα αντιμετωπίζει σαν να είναι 5χρονα! Ως γνήσια Ελληνίδα μάνα μπλέκεται στη ζωή τους, άλλοτε δίνοντας λύση στα προβλήματά τους και άλλοτε δημιουργώντας απίστευτα απρόοπτα… πάντα, όμως, για το καλό τους!

Ευρηματική, έξυπνη και καπάτσα, η Χαρίκλεια έρχεται για να φέρει τα πάνω κάτω και στη δική μας ζωή, με το χιούμορ και τις ατάκες της!

Η Χαρίκλεια, αλλά και σύσσωμη η οικογένειά της θα αφηγηθούν τις ξεκαρδιστικές ιστορίες τους. Μαζί τους στο πλατό, για πρώτη φορά σε σειρά της ελληνικής τηλεόρασης, θα υπάρχει ζωντανό κοινό, το οποίο θα παρακολουθεί από κοντά όλα τα ευτράπελα που θα συμβαίνουν στη ζωή των ηρώων.

H «Super Mammy» βασίζεται στην τηλεοπτική κωμική σειρά του BBC «MRS BROWN'S BOYS» και αποτελείται από αυτοτελή επεισόδια.

Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν υπογράφει νόμο που μετατρέπει το λιντσάρισμα σε ομοσπονδιακό έγκλημα

Play Off Aφρικής: Ο «ήρωας» Εκαμπί έστειλε στο 120'+4' το Καμερούν στα τελικά του Μουντιάλ - Δείτε βίντεο


Survivor: Το ξέσπασμα του Ρουβά και ο… δικαστής Μαρτίκας – Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης