Ο Δημήτρης Αποστόλου σχολιάζει τις αντιδράσεις γύρω από το γκέι φιλί στην «Τούρτα της μαμάς» - «Θα έπρεπε να ήταν αυτονόητο»

Ο Δημήτρης Αποστόλου σχολιάζει τις αντιδράσεις γύρω από το γκέι φιλί στην «Τούρτα της μαμάς» - «Θα έπρεπε να ήταν αυτονόητο»

Ο σεναριογράφος της σειράς της ΕΡΤ τοποθετήθηκε σχετικά με τον «πανικό» που έχει ξεσπάσει στα social media γύρω από την εν λόγω σκηνή

apostoloy
Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η σκηνή με το γκέι φιλί που προβλήθηκε στην «Τούρτα της μαμάς» της ΕΡΤ και ο σεναριογράφος της σειράς θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά.

Ο Δημήτρης Αποστόλου μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και σχολίασε το πώς αντιμετώπισε το κοινό την εν λόγω σκηνή. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο ίδιος θεωρεί ότι πρόκειται για κάτι εντελώς αυτονόητο, που δεν θα έπρεπε να είχε συζητηθεί τόσο.

«Είναι δυσάρεστο ότι αυτό το πράγμα μας απασχολεί ακόμα και σήμερα. Η αγάπη, ο ενθουσιασμός, η χαρά θα έπρεπε να είναι μία ιστορία που να μην αφορά κανένα φύλο. Να είναι όλοι οι άνθρωποι ακριβώς όπως βγαίνει η ψυχούλα τους. Ζούμε σε δύσκολες εποχές, όπου η αγάπη αντιμετωπίζεται γενικά με μία δυσανεξία», δήλωσε αρχικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg9sfza7cy0x-st)


Στην συνέχεια μίλησε για μία σκέψη του, την οποία θέτει πάντα ως γνώμονα και στα έργα του. «Αυτή η δουλειά δεν είχε σκοπό να δείξει καμία κορεκτίλα, ούτε να κάνει κηρύγματα. Πριν πολλά χρόνια, είχα μία σκέψη ένα βράδυ. Σκεφτόμουν, αν με χτυπήσει αυτοκίνητο, τι θα έχω αφήσει να θυμούνται από εμένα; Έτσι αποφάσισα να λέω την αλήθεια εκεί που μπορώ, εκεί που την αντέχουν και έχει λόγο να υπάρχει. Και το ακολούθησα».

Τέλος, μίλησε για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η σκηνή του προχθεσινού επεισοδίου, όπου ένα ομόφυλο ζευγάρι, ο Πάρης και ο Παναγιώτης ανταλλάσσουν ένα φιλί. «Όταν τελείωσε το επεισόδιο, με πήραν κάποιοι φίλοι που πιο πολύ μου συζητήσανε πώς μας άφησε η ΕΡΤ να μιλάμε έτσι, όχι το φιλί. Όταν πήγαμε την "Τούρτα της Μαμάς" στην ΕΡΤ, ρωτάγαμε αν έιναι σίγουροι ότι το θέλουν γιατί ήταν η ΕΡΤ, η κρατική τηλεόραση. Μας είπαν να κάνουμε ελεύθερα ό,τι θέλουμε. Αυτό το φιλί θα έπρεπε να ήταν αυτονόητο, όχι να γίνει θέμα», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αποστόλου.

Δείτε τη σκηνή:

Κλείσιμο
Η Τούρτα της Μαμάς | Το φιλί του Πάρη με τον Παναγιώτη




Ειδήσεις σήμερα:

Πιστοποιητικά εμβολιασμού δύο ταχυτήτων πριν την αναμνηστική δόση εξετάζει η ΕΕ

Πέθανε 36χρονος με κορωνοϊό στην Πιερία – Είχε κάνει το εμβόλιο της Johnson&Johnson

GNTM 4: Το Μανιάτικο κάστρο της μόδας… άφησε τον Αγγαίο εκτός FINAL 4 - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης