Ιωάννα Παππά: «Μαζί με τη μητέρα μου έφυγε κι ένα κομμάτι μου, δεν βρίσκω κάτι να παρηγορηθώ»

Ιωάννα Παππά: «Μαζί με τη μητέρα μου έφυγε κι ένα κομμάτι μου, δεν βρίσκω κάτι να παρηγορηθώ»

Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει η ηθοποιός, καθώς η μητέρα  της «έφυγε» από τη ζωή - Όσα δήλωσε για εκείνη, αλλά και το πώς βιώνει την απώλεια

pappa
Συνέντευξη παραχώρησε η Ιωάννα Παππά και μίλησε ανοιχτά για το πόσο της στοίχισε η απώλεια της μητέρας της.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και αρχικά εξήγησε πως δεν βρίσκει κάποιον τρόπο για να παρηγορηθεί, μετά από αυτή την απώλεια.

«Συνέβη κάτι πολύ δυσάρεστο φέτος. Έχασα τη μητέρα μου. Ένιωθα μία πολύ μεγάλη ανάγκη να βρω τον ορισμό της ψυχής. Το έψαξα στην θρησκεία, στη φιλοσοφία, στην ψυχανάλυσημ αλλά δεν βρήκα έναν ορισμό που να με κάνει κάπως να παρηγορηθώ. Δεν με έχει παρηγορήσει κάτι, είναι φυσιολογικό, είναι νωρίς», είπε αρχικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-citt81a1mlap)

Στη συνέχεια, η ηθοποιός πρόσθεσε πως κάθε πένθος δεν χρειάζεται βιασύνη.

«Κάθε απώλεια και κάθε πένθος πρέπει να το βιώνεις σε όλα του τα στάδια και σίγουρα, δεν πρέπει να υπάρχει βιασύνη. Οι συνθήκες στη ζωή μας φυσικά, όπως να έχεις ένα μικρό παιδί σε επαναφέρει γρήγορα στην πραγματικότητα και πρέπει να γειωθείς», δήλωσε.

Τέλος, εξήγησε πως νιώθει ότι μαζί με την μητέρα της έφυγε κι ένα δικό της κομμάτι.

«Δεν το ένιωσα σαν μια δεύτερη ενηλικίωση, είναι ένα κομμάτι σου που φεύγει πραγματικά. Δεν είναι καν η ηλικία η παιδική, είναι ένα ολόκληρο κομμάτι του εαυτού σου που απλά πηγαίνει με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Προσπαθώ να τη μιμηθώ σε πράγματα που τη θαύμαζα και σε σχέση με το παιδί μου. Ήμουν πάρα πολύ τυχερή και πήρα πολλή αγάπη, δεν σταμάτησα να νιώθω παιδί, ούτε όταν μεγάλωσα. Όποτε χρειάστηκα τους γονείς μου ήταν εκεί, ακόμη και τώρα ο πατέρας μου είναι δίπλα μου», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης