Σε νέες δηλώσεις που παραχώρησε στο Happy Day, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στις προσβολές που είχε εξαπολύσει εναντίον του η συνάδελφος του.
Συγκεκριμένα, η Λίτσα Γιαγκούση είχε πει σε συνέντευξή της στο «Λοιπόν»: «Έχει μία ανεπίτρεπτη, προσβλητική συμπεριφορά, που με ανάγκασε να αποχωρήσω από το σχήμα. Μπήκα στην πρεμιέρα, στο δεύτερό μου πρόγραμμα και αντί για σαράντα λεπτά, τραγούδησα μόλις δέκα. Έκανε φινάλε η ορχήστρα, γιατί έπρεπε να βγει ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος. Δεν σέβεται κανέναν άνθρωπο και κοιτάει μόνο τον εαυτό του. Συνέβη και στο παρελθόν κάτι παρόμοιο, με τον ίδιο τραγουδιστή, είχα ενδείξεις, αλλά είπα να ξανακάνω μία απόπειρα. Πιστεύω αυτό δεν έχει ξαναγίνει σε κανέναν. Αδιανόητη συμπεριφορά. Κρίμα το ταλέντο του».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cirvidxttp6p)
Πάνω στις δηλώσεις της τοποθετήθηκε ο τραγουδιστής και τόνισε πως δεν θέλει να δώσει συνέχεια.
«Δεν το συζητάω, δεν έγινε τίποτα, δεν φταίει η κοπέλα. Εγώ μια φορά μίλησα μαζί της στο πρόγραμμα και είπα στον μαέστρο να την αφήσει να τραγουδήσει, ενώ καθόμουν ντυμένος με το κοστούμι και περίμενα να βγω. Το είπα και στο αφεντικό. Δεν έφταιγε η κοπέλα όμως, άλλοι φταίνε», είπε χαρακτηριστικά.
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.