Γιατί ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος απειλεί να κινηθεί νομικά κατά της Λίτσας Γιαγκούση;

Γιατί ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος απειλεί να κινηθεί νομικά κατά της Λίτσας Γιαγκούση;

Τι είπε η τραγουδίστρια και ενοχλήθηκε ο συνάδελφός της - Τι λένε τώρα οι δύο πλευρές

litsa-giagkousi-e-vima
Την δική του απάντηση, μέσω της δικαστικής οδού, επιθυμεί να δώσει ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος σε όσα δήλωσε για εκείνον η Λίτσα Γιαγκούση σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Ειδικότερα, η τραγουδίστρια μίλησε με λόγια αιχμηρά για τη συνεργασία που είχαν οι δυο τους στο πρόσφατο παρελθόν. «Ανεπίτρεπτη, προσβλητική συμπεριφορά, που με ανάγκασε να αποχωρήσω. Μπήκα στην πρεμιέρα, στο δεύτερό μου πρόγραμμα και αντί για σαράντα λεπτά, τραγούδησα δέκα. Έκανε φινάλε η ορχήστρα, γιατί έπρεπε να βγει ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος. Δεν σέβεται κανέναν άνθρωπο και κοιτάει μόνο τον εαυτό του», είπε η τραγουδίστρια στο περιοδικό Λοιπόν για να συνεχίσει: «Συνέβη και στο παρελθόν κάτι παρόμοιο, με τον ίδιο τραγουδιστή, είχα ενδείξεις, αλλά είπα να ξανακάνω μία απόπειρα. Πιστεύω αυτό δεν έχει ξαναγίνει σε κανέναν, αδιανόητη συμπεριφορά. Κρίμα το ταλέντο του».

Την ίδια ώρα ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον της Λίτσας Γιαγκούση σύμφωνα με την εκπομπή «MEGA Καλημέρα»:

«Μιλήσαμε με τον συνεργάτη και το κοντινό οικογενειακό περιβάλλον του Μάκη Χριστοδουλόπουλου και μας είπαν ότι νιώθει πολύ προσβεβλημένος από αυτές τις δηλώσεις. Θα κινηθεί νομικά και εναντίον της τραγουδίστριας αλλά και εναντίον του περιοδικού».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfgtzo6lz7b5-sf)

Στο Πρωινό ασχολήθηκαν με το θέμα και φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά η Λίτσα Γιαγκούση αλλά και ο μάνατζερ του Μάκη Χριστοδουλόπουλου. Η τραγουδίστρια επανέλαβε στην εκπομπή όσα είπε και στο περιοδικό λέγοντας πως έκανε μόλις 10 λεπτά. Όπως είπε ήταν απόφαση του Μάκη να κοπεί το πρόγραμμά της και για αυτό το οποίο μετανιώνει είναι που δεν του το είπε η ίδια. Είπε ακόμα πως και την προηγούμενη φορά που είχαν συνεργαστεί είχε ενδείξεις.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο μάνατζερ του Μάκη Χριστοδουλόπουλου ο οποίος είπε ότι έτσι ήταν φτιαγμένο το πρόγραμμα από τον μαέστρο. Μάλιστα είπε πως όλα αυτά τα έχει βγάλει από το μυαλό της. 

Η ίδια η Λίτσα Γιαγκούση είπε πως «γελάω με αυτά που ακούω». Ο μάνατζερ του Μάκη Χριστοδουλόπουλου ζήτησε από τη Λίτσα Γιαγκούση να αποσύρει τους χαρακτηρισμούς εναντίον του. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλα όσα ειπώθηκαν.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfgv184oev8h-se)
Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα:

Στη «Γη της Ελιάς» οι εξελίξεις κόβουν την ανάσα

Να εξεταστούν οι καταγγελίες για γυναικολόγους που απέτρεπαν εγκύους να κάνουν το εμβόλιο, ζητά ο Πλεύρης

Μετά τον Μητροπολίτη Μυτιλήνης και ο Δωδώνης: Ή θα εμβολιαστείτε ή θα μπείτε σε αργία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης