Δηλώσεις παραχώρησε ο Χρήστος Χολίδηςκι αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να εμφανιστεί σε κάποιο τηλεοπτικό πρότζεκτ.
Τον τραγουδιστή συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Happy Day και εκείνος εξέφρασε την επιθυμία του να ασχοληθεί με την τηλεόραση.
«Θα ήθελα να είμαι σε κάποιο σόου. Και καμεραμάν αν θέλετε, στην παραγωγή. Αντέχω ακόμα. Κουβαλάω κιβώτια, κάμερες. Εδώ έγινε ο Ράμμος παρουσιαστής, δηλαδή, θα τρελαθώ, δεν θα γινόμουν εγώ; Να του ευχηθώ καλή επιτυχία. Κάνουμε παρέα, είναι πολύ αξιόλογος άνθρωπος», είπε γελώντας ο Χρήστος Χολίδης για τον παρουσιαστή του «Total BlackOut».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cirvdaru3ww1)
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του μέχρι σήμερα.
«Η αρχή της καριέρας μου ήταν χωματόδρομος. Μετά έγινε καρδιογράφημα. Δεν υπάρχει ούτε πάνω, ούτε κάτω, ούτε μία ευθεία. Δυσκολίες υπάρχουν πάρα πολλές, όπως και σε όλα τα επαγγέλματα. Ο χαρακτήρας είναι αυτός που σε κάνει να τις ξεπερνάς», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Τέλος, όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή, εξήγησε πως έχει αποφασίσει να μη μιλάει για αυτή και θέλει να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.