MasterChef 2022: Η αποχώρηση του Πέτρου, το πιάτο που δεν βαθμολογήθηκε και ο «Μπόμπενας» που εξόργισε το Twitter

MasterChef 2022: Η αποχώρηση του Πέτρου, το πιάτο που δεν βαθμολογήθηκε και ο «Μπόμπενας» που εξόργισε το Twitter

Ο Πέτρος Ανδρουλιδάκης δεν κατάφερε να εξασφαλίσει με το πιάτο του το εισιτήριο για την επόμενη δοκιμασία - «Οργίασε» το Twitter με την στάση του Δημήτρη Ταϊρίδη

MasterChef 2022: Η αποχώρηση του Πέτρου, το πιάτο που δεν βαθμολογήθηκε και ο «Μπόμπενας» που εξόργισε το Twitter
Με έναν παίκτη λιγότερο πορεύεται πλέον, η Μπλε ομάδα στο MasterChef.

Στο χθεσινό επεισόδιο του μαγειρικού διαγωνισμού, ο παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Πέτρος Ανδρουλιδάκης, ο οποίος μάλιστα, δεν βαθμολογήθηκε καν από τους κριτές, καθώς δεν πρόλαβε να βάλει στο πιάτο του όλες τις παρασκευές.

Ο νεαρός μάγειρας ανταγωνίστηκε τον Νικήτα Μπατσικούρα και τον Σταύρο Λορέντζο σε μία δοκιμασία αντιγραφής του πιάτου του καταξιωμένου σεφ, Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου.

MasterChef 2022 | Οι κριτές δε βαθμολόγησαν το πιάτο του...

Ο αρχηγός της ομάδας, Δημήτρης Ταϊρίδης κράτησε την κάρτα ασυλίας για τον εαυτό του κι επέλεξε να στείλει στον τάκο δίπλα στον Νικήτα και τον Πέτρο, τον Σταύρο Λορέντζο στη θέση της Βασιλικής Δροσάτου.

«Η Βασιλική έκανε υπερπροσπάθεια, θέλω να σώσω την Βασιλική. Δεν θέλω να πάει σε διαδικασία αποχώρησης», ανέφερε.

Τελικά, ο Πέτρος Ανδρουλιδάκης δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στη δοκιμασία και με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε την κουζίνα του MasterChef.  Αυτός όμως, που κέρδισε την παράσταση για άλλη μία φορά δεν ήταν άλλος από τον Δημήτρη Ταϊρίδη, ο οποίος δεν χαιρέτισε καν τον συμπαίκτη του, θεωρώντας υποκριτική την στάση των υπολοίπων, που στεναχωρήθηκαν με την αποχώρησή του.

Η κίνησή του φυσικά, δεν έμεινε ασχολίαστη από τους χρήστες του Twitter, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη, ο οποίος έχει κερδίσει από την αρχή κιόλας του διαγωνισμού, την «αντιπάθεια» του κοινού.

Δείτε μερικές αντιδράσεις: 

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Σφυροκόπημα του Πούτιν στην Ουκρανία, την ώρα που ο Ζελένσκι εκλιπαρεί για εμπλοκή του ΝΑΤΟ

BBC και Bloomberg εγκαταλείπουν τη Ρωσία μετά το νόμο Πούτιν περί «ψευδών ειδήσεων»

Τα περισσότερα παιδιά στις ΗΠΑ έχουν μολυνθεί από τον κορωνοϊό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή