Γιάννης Μπέζος: Ο θάνατος των γονιών του, η συνεργασία του με τη Βουγιουκλάκη και ο Φιλιππίδης

Γιάννης Μπέζος: Ο θάνατος των γονιών του, η συνεργασία του με τη Βουγιουκλάκη και ο Φιλιππίδης

«Πολλές φορές μπορεί να είπα κάποια πράγματα λίγο άγαρμπα, δεν είπα ποτέ ψέματα όμως», είπε ο ηθοποιός για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς

Bezos
O Γιάννης Μπέζος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Τάσος Τρύφωνος και μίλησε για θέματα πιο προσωπικά, για τη συνεργασία που είχε με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά και για το πώς βλέπει τα όσα έχουν συμβεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο θάνατος των γονιών του
Ο ηθοποιός μιλώντας για τους γονείς του αποκάλυψε ότι και οι δύο έφυγαν από τη ζωή όταν εκείνος έπαιζε στο θέατρο.
«Όταν έφυγαν από τη ζωή οι γονείς μου, έπαιζα στο θέατρο και τις δύο φορές. Όταν έμαθα για τον θάνατο του πατέρα μου, έπαιξα το βράδυ και στη μητέρα μου ήταν κάποια χρόνια μετά, φτάνοντας στα Τρίκαλα να παίξουμε με πήρε η σύζυγός μου και μου είπε έφυγε, έπαιξα το βράδυ και πήγα την άλλη ημέρα στην κηδεία. Και οι δύο περιπτώσεις βέβαια δεν ήταν κάτι ξαφνικό, ήταν κάτι που το περίμενα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπέζος.

Τα αρνητικά σχόλια
Ο ηθοποιός ρωτήθηκε και για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς. «Δεν με έκαναν ποτέ να κάνω πίσω. Υπάρχει μία αλήθεια, ότι πρέπει να τα λες, αλλά πάντα με έναν τρόπο. Πολλές φορές μπορεί να είπα κάποια πράγματα λίγο άγαρμπα, δεν είπα ποτέ ψέματα όμως. Πρέπει να ξέρουμε πότε το λέμε, με ποιον τρόπο το λέμε, για να πιάσει και ρίζα, αλλιώς δημιουργεί τριβή. Δεν κατηγορώ με τους φίλους οι οποίοι διαφωνούνε, ακόμα και με αυτούς οι οποίοι είναι πολύ έντονοί απέναντί μου. Θα σας έλεγα ότι αυτοί που είναι πιο έντονοι απέναντί μου είναι αυτοί που καταλαβαίνουν ότι λέω αλήθεια και τους ενοχλεί περισσότερο».

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Γιάννη Μπέζου
Τετ-A-Tετ στον Alpha | Σ2 Επεισόδιο 20 | 27/02/22 | Γιάννης Μπέζος

Η συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη
Μιλώντας για τη γνωριμία και τη συνεργασία του με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη αποκαλύπτει ότι ήταν πολύ γενναιόδωρη μαζί του. «Η Αλίκη ήθελε να ξεφύγει από όλη τη φασαρία που υπήρχε δίπλα της, αλλά δεν μπορούσε, γιατί μετά από τόσα χρόνια και τόση δύναμη, δεν γινόταν. Η Αλίκη ενσάρκωσε ένα πρότυπο το οποίο είχε ανάγκη η ελληνική κοινωνία. Του έδωσε ένα χαμόγελο που το έλειπε. Είχε ανάγκη ο κόσμος από γέλιο. Το ενσάρκωσε η Αλίκη πάρα πολύ καλά αυτό, εργάστηκε πάρα πολύ σε αυτό και δεν μπορούσε να ξεφύγει. Ήταν πολύ γενναιόδωρη μαζί μου στα πρώτα μου βήματα στην υποκριτική. Η Αλίκη είχε πιο πολύ ενδιαφέρον στο παρασκήνιο, πιο πολύ από το προσκήνιο», είπε χαρακτηριστικά.

Για το #metoo
Κλείσιμο
Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στο #metoo και στο τσουνάμι των καραγγελιών: «Τα πολύ έντονα που σκάσανε δεν τα γνώριζε κάνεις και δεν θα μπορούσε και να τα γνωρίζει. Αισθάνομαι άσχημα και αμήχανα αλλά υπάρχει μία συμπεριφορά που υπήρχε και θα συνεχίσει, η οποία για εμένα είναι απαράδεκτη. Πολλές φορές είναι απαξιωτική, υπάρχει μια κατάχρηση της θέσης που έχεις. Το μεγάλο στοίχημα είναι το πως φέρεσαι στους αδύναμους. Δεν ξέρω αν αυτοί οι ηθοποιοί που έχουν κατηγορηθεί, θα έχουν μία δεύτερη ευκαιρία, εγώ θα ήθελα να έχουν γιατί πιστεύω ότι όλοι πρέπει να έχουν. Εγώ θα υπερασπιστώ τα θύματα αλλά από την άλλη δεν μπορώ να καταδικάζω τους πάντες».

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη
Τέλος αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Πέτρου Φιλιππίδη για τον οποίο είπε ότι πληρώνει το τίμημά του. «Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και ακόμα στεναχωριέμαι. Από την άλλη δεν μπορώ να δικαιολογήσω αυτές τις στάσεις. Δεν θέλει και πολύ να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο. Είμαστε όλοι, με έναν τρόπο, εκτεθειμένοι σε αυτά, σε αυτή τη δουλειά κυρίως που είναι τόσο λαμπερή και πολλές φορές μπορεί να σε κυνηγάνε δαίμονες. Είναι προσωπική υπόθεση αυτή του καθενός και δεν μπορώ να μπω μέσα στην ψυχή του Πέτρου, ούτε μπορώ να κάνω τον κριτή. Αλλά θα έπρεπε να έχει κάνει την αυτοκριτική του εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ήδη πληρώνει το τίμημά του. Εγώ δεν μπορώ συγχωρήσω κανέναν, αλλά ούτε και να καταδικάσω κανέναν».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός σχολίασε τη δήλωση που είχε κάνει ο Πέτρος Φιλιππίδης ότι, οι δυο τους είναι οι καλύτεροι ηθοποιοί στην Ελλάδα. «Δεν μου άρεσε όταν είχε πει ότι οι δυο μας είμαστε οι καλύτεροι ηθοποιοί στην Ελλάδα και του το είχα πει κιόλας. Δεν είναι ωραίο να λέμε για τον εαυτό μας, εγώ δεν λέω ποτέ, όπως ξέρετε».

Ειδήσεις σήμερα:

Εισβολή στην Ουκρανία: Το «ευχαριστώ» του Ζελένσκι στον Βαρθολομαίο για τη συμπαράσταση του Πατριαρχείου


Survivor: Η Βρισηίδα στον τάκο και στον... κουβά οι Μαχητές - Δείτε βίντεο


Θα πατήσει ο Πούτιν το «κόκκινο κουμπί» για την ισχυρότερη πυρηνική βόμβα;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης