Η Μπέλα Χαντίντ υψώνει τη φωνή της: «Με κακοποιούσαν και γυρνούσα σε αυτούς, το μεγαλύτερο λάθος είναι ότι συμβιβάστηκα»

Η Μπέλα Χαντίντ υψώνει τη φωνή της: «Με κακοποιούσαν και γυρνούσα σε αυτούς, το μεγαλύτερο λάθος είναι ότι συμβιβάστηκα»

Το διάσημο μοντέλο από την Παλαιστίνη μίλησε για την κακοποίηση που δέχτηκε στον χώρο της εργασίας της - «Έτρεχα πίσω από ανθρώπους που δεν άξιζαν, απλά και μόνο επειδή ήταν στη μέση η δουλειά μου»

bella-hadid4
Αν και έχει αντιμετωπίσει ουκ ολίγες φορές κακοποιητικές συμπεριφορές στον επαγγελματικό της χώρο, η Μπέλα Χαντίντ παραδέχεται ότι έκανε κι εκείνη ένα λάθος. Συμβιβάστηκε.

Το παγκόσμιου φήμης μοντέλο μίλησε με εξομολογητική διάθεση στη νέα σειρά podcast της Victoria's Secret και ανοίχτηκε σχετικά με τις άσχημες συμπεριφορές που έχει συναντήσει. Δεν δίστασε να παραδεχτεί πως αν κάποιος έφταιγε, που συνεχίστηκαν, ήταν η ίδια, που ξαναγυρνούσε σε αυτούς τους ανθρώπους.


«Πολλές φορές γύρισα πίσω σε ανθρώπους που με είχαν κακοποιήσει σωματικά ή ακόμα και ψυχικά, άνδρες και γυναίκες», είπε αρχικά το μοντέλο.

Συνεχίζοντας τη συζήτηση, η καλλονή εξήγησε πως οι άνθρωποι, με τους οποίους συνεργάστηκε περισσότερο κακό της έκαναν παρά καλό.


«Άρχισα να νιώθω ότι δεν έχω όρια. Ούτε στο σεξουαλικό κομμάτι, ούτε στο σωματικό, αλλά ειδικότερα στο ψυχικό. Όλο αυτό σιγά - σιγά έγινε ακόμα πιο έντονο στον χώρο της εργασίας μου. Ένιωθα σαν να τρέχω πίσω από ανθρώπους που δεν άξιζαν, απλά και μόνο επειδή ήταν στη μέση η δουλειά μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το μεγαλύτερο της πρόβλημα όμως, ήταν ότι αντιμετώπιζε όλα αυτά τα προβλήματα μόνη της, χωρίς καμία συμπαράσταση από πουθενά.

Κλείσιμο

«Με έκαναν να νιώθω ότι η φωνή μου δεν έχει καμία σημασία. Ήμουν συνήθως ανάμεσα σε άνδρες, ακόμα και στην οικογένειά μου, οι οποίοι μου περνούσαν σαν μήνυμα πως όσο κι αν μιλήσω, ότι κι αν πω, δεν θα ακουστώ, γιατί είμαι πιο ασήμαντη από εκείνους», εξηγεί.

Μεγαλώνοντας και μαθαίνοντας μέσα από τις σχέσεις της, τόσο τις ερωτικές, όσο και τις φιλικές, η Μπέλα Χαντίντ συνειδητοποίησε -ίσως αργά- ότι η φωνή της δεν υστερεί σε τίποτα από των υπολοίπων.


«Κατάλαβα ότι έπρεπε να βάλω τα δικά μου όρια, ότι μόνο έτσι θα ακουστώ. Και συνειδητοποίησα πως αν δεν υψώσω τη φωνή μου, τότε δεν θα καταλάβω ποτέ αν όντως είναι λιγότερο σημαντική απ' των υπολοίπων. Αν δεν το έκανα, νομίζω θα κατέστρεφα το νευρικό μου συστημα. Ήταν μία κατάσταση τύπου: "πάλεψε ή φύγε"», αναφέρει κλείνοντας την συνέντευξή της.




Ειδήσεις σήμερα:

Αντίνοος Αλμπάνης: «Τρέμω τον θάνατο, τρέμω τις αρρώστιες, τρέμω μη συμβεί κάτι και δεν πάνε καλά τα πράγματα»


Αποχωρεί από τους «Φύλακες του Γαλαξία» ο σκηνοθέτης Τζέιμς Γκαν


Η ερωτική εξομολόγηση της Σοφίας Καρβέλα στον Θανάση Πανουργιά στο Instagram
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης