Η Τζάνετ Τζάκσον απαντά για πρώτη φορά στις φήμες που τη θέλουν να έχει αποκτήσει κρυφά παιδί με τον Τζέιμς Ντεμπάρτζ

Η Τζάνετ Τζάκσον απαντά για πρώτη φορά στις φήμες που τη θέλουν να έχει αποκτήσει κρυφά παιδί με τον Τζέιμς Ντεμπάρτζ

Η τραγουδίστρια μέχρι στιγμής δεν είχε σχολιάσει ποτέ τις φήμες που την ήθελαν να έχει αποκτήσει παιδί με τον πρώην σύζυγό της - Ακούγεται πως είναι ένα από τα ανίψια της

janet
Στο επερχόμενο ντοκιμαντέρ για την ζωή της με τίτλο «Janet», η Τζάνετ Τζάκσον απαντά στις φήμες που κυκλοφορούν και τη θέλουν να έχει αποκτήσει κρυφά παιδί με τον πρώην σύζυγό της, Τζέιμς Ντεμπάρτζ.

Η 55χρονη μουσικός και αδερφή του θρύλου της ποπ, Μάικλ Τζάκσον μέχρι στιγμής δεν είχε δώσει ποτέ μία ξεκάθαρη απάντηση σε αυτή τη φημολογία, αλλά μάλλον βρήκε την κατάλληλη στιγμή.

janetjames

Το κοινό την ήθελε να έχει αποκτήσει παιδί με τον τραγουδιστή και να το έχει δώσει σε ένα από τα αδέρφια της για να το μεγαλώσει σαν δικό του.

«Ας μιλήσουμε επιτέλους για αυτό. Να έχω αποκτήσει παιδί και να το κρατάω μυστικό; Αρχικά, δεν θα μπορούσα ποτέ να κρατήσω το παιδί του Τζέιμς μακριά του. Πώς να κρατήσεις ένα παιδί μακριά από τον πατέρα του; Δεν θα το έκανα ποτέ αυτό, δεν είναι ηθικό», ακούγεται να λέει σε ένα σύντομο απόσπασμα που κυκλοφορεί από το ντοκιμαντέρ.

Κλείσιμο

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις φήμες που ακούγονται ως τα πιο πιθανά σενάρια. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι η ανιψιά της, Μπράντι είναι στην πραγματικότητα η κόρη της, την οποία έδωσε στον αδερφό της Τζάκι, να τη μεγαλώσει. Βέβαια, υπάρχει και η εκδοχή που θέλει για κόρη της την άλλη της ανιψιά και κόρη του αδερφού της, Ράντι, τη Στεβάνα, καθώς μοιάζει πολύ στην τραγουδίστρια.

Όπως εξηγεί αργότερα στο ίδιο απόσπασμα, πιθανότατα αυτές οι φήμες προέκυψαν από κάποια χάπια που ξεκίνησε να παίρνει την περίοδο που συμμετείχε στην αμερικανική μουσικοχορευτική τηλεοπτική σειρά, Fame και είχαν ως αποτέλεσμα να πάρει μερικά παραπάνω κιλά.


«Όλοι στο σετ νόμιζαν ότι είμαι έγκυος, επειδή πήρα λίγο βάρος. Ουσιαστικά, έπαιρνα αντισυλλυπτικά και επηρέασαν τις ορμόνες μου. Είχα πρηστεί ολόκληρη, όπως και γίνεται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις. Δεν ήθελε και πολύ λοιπόν, να ξεκινήσουν οι φήμες», καταλήγει η Τζάνετ Τζάκσον.

Εκτός από τις φήμες περί εγκυμοσύνης και μητρότητας, η τραγουδίστρια σκοπεύει στο εν λόγω ντοκιμαντέρ να δώσει απαντήσεις σε πολλά -αναπάντητα μέχρι στιγμής- ερωτήματα γύρω από την ζωή της ίδιας και της οικογένειάς της. Το ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου στο δίκτυο του Lifetime.


Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά… στην τσέπη βάζουν οι τιμές σε καύσιμα και ηλεκτρικό ρεύμα

Τηλεκπαίδευση σήμερα στα σχολεία - Τι ισχύει για τα πανεπιστήμια

Ανοίγει πλήρως η Αττική Οδός στις 8 το πρωί -Διέλευση χωρίς διόδια ως τα μεσάνυχτα της Κυριακής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης