Ο Γιαννακίδης απολογείται στον Κωστέτσο: «Δεν είμαι άνθρωπος που θα έκανε χιούμορ με την αρρώστια κάποιων»

Ο Γιαννακίδης απολογείται στον Κωστέτσο: «Δεν είμαι άνθρωπος που θα έκανε χιούμορ με την αρρώστια κάποιων»

Μετά το σχόλιο για τους «γουρουνόκαρδους» που κάνουν μεταμόσχευση με καρδιές χοίρων, ο ραδιοφωνικός παραγωγός προσπαθεί να τα «μπαλώσει» - «Είναι ωραία να δεχόμαστε τα λάθη μας», απαντάει ο σχεδιαστής

κωστετσος
Μετά το «άστοχο» χιουμοριστικό σχόλιο που έκανε ο Κώστας Γιαννακίδης σχετικά με τους ασθενείς που έχουν κάνει μεταμόσχευση με καρδιά χοίρου και προκάλεσε την «οργή» του Βασίλειου Κωστέτσου, ο οποίος και ανήκει σε αυτή την κατηγορία, ο ραδιοφωνικός παραγωγός θέλησε να απολογηθεί και δημόσια.

Ο σχεδιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε σχετικά με το πρόβλημα της υγείας του. Όταν η συζήτηση έφτασε στην επέμβαση που έκανε στην καρδιά του, λύγισε στον αέρα της εκπομπής.

Τότε, ο ραδιοφωνικός παραγωγός θέλησε να απολογηθεί και δημόσια για τη δήλωση που έκανε στην εκπομπή του και να εξηγήσει πως δεν ήθελε να προσβάλλει κανέναν. Συγκεκριμένα, είχε πει: «Τι θέλουν και βάζουν καρδιές από γουρούνια; Θα γίνουμε γουρουνόκαρδοι;».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch4hd22qiuap-st)


«Άκουσα να μιλάει ο Βασίλειος Κωστέτσος και του ξέφυγε ένας λυγμός. Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι μάλλον δεν κατάλαβε καλά και εν μέρει τον δικαιολογώ, γιατί αν δεν είναι ακροατής της εκπομπής μου στο ραδιόφωνο, δεν ξέρει το χιούμορ μου. Έχω στεναχωρηθεί πολύ από τη στεναχώρια του και αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι μου είναι πολύ συμπαθής, τρέφω μεγάλο σεβασμό για την περιπέτεια της υγείας του και εννοείται ότι σε καμία περίπτωση δεν είμαι ο άνθρωπος που θα έκανε χιούμορ πατώντας πάνω στην αρρώστια κάποιων ανθρώπων», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Γιαννακίδης.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως ήταν μόνο ο Βασίλειος Κωστέτσος που στεναχωρήθηκε από αυτή του τη δήλωση και εξήγησε πως δεν το έκανε για να τον προσβάλλει, αλλά μάλλον το χιούμορ του δεν είναι μέσα στα όρια που δέχεται ο σχεδιαστής.

«Ήθελα να δείξω την αντίθεση. Κάτι που θεωρούμε συχνά ευτελές ή φθηνό ή προσβλητικό, στην πραγματικότητα είναι η επιτομή του ευγενούς, αυτό που μας δίνει ζωή και σηματοδοτεί την πρόοδο. Συνεπώς, τον παρακαλώ να μην στεναχωριέται και να προσέχει πολύ περισσότερο την υγεία του. Δε νομίζω ότι έχω προσβάλει κάποιον για να του ζητήσω συγγνώμη. Ασφαλώς και το χιούμορ έχει όρια και φαίνεται ότι για κάποιους ανθρώπους όπως ο κύριος Κωστέτσος -ευτυχώς είναι μόνος του, δεν διαπίστωσα από άλλους ανθρώπους να έχουν στενοχωρηθεί- το χιούμορ που έκανα εγώ υπερέβη τα εσκαμμένα όρια», είπε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch4h97wct4pd-st)


Τότε με τη σειρά του ο Βασίλειος Κωστέτσος σχολίασε πως καλό θα ήταν να δεχόμαστε τα λάθη μας και να ζητάμε συγγνώμη. Ωστόσο, τόνισε πως δεν κρατάει κακία.



Ειδήσεις σήμερα:

Ντόναλντ Τραμπ: Έφτιαξε μπαρ στον πύργο του με κόκκινες βελούδινες πολυθρόνες, μαρμάρινα τραπέζια και... χρυσά φωτιστικά!

Χώρισαν μετά από 16 χρόνια ο Τζέισον Μομόα και η Λίσα Μπονέ

Survivor: Ο «στημένος αγώνας» έβαλε στη βάρκα της επιστροφής την Παρασκευή - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης