Η οργή του Βασίλειου Κωστέτσου για ραδιοφωνικό παραγωγό που «ειρωνεύτηκε» τους καρδιοπαθείς

Η οργή του Βασίλειου Κωστέτσου για ραδιοφωνικό παραγωγό που «ειρωνεύτηκε» τους καρδιοπαθείς

«Τι θέλουν και βάζουν καρδιές από γουρούνια; Θα γίνουμε γουρουνόκαρδοι;», σχολίασε ο ραδιοφωνικός παραγωγός - «Δε δέχομαι τέτοιο χιούμορ,  είναι απαράδεκτο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Βασίλειος Κωστέτσος

kostetsos0908-682x384
Με μερικά οργισμένα stories έδειξε την ενόχλησή του ο Βασίλειος Κωστέτσος μετά τις δηλώσεις του ραδιοφωνικού παραγωγού Κώστα Γιαννακίδη σχετικά με τους ανθρώπους που έχουν υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς.

Με αφορμή τον 57χρονο καρδιοπαθή από την Αμερική, ο οποίος είναι ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που έκανε μεταμόσχευση με καρδιά ενός γενετικά τροποποιημένου χοίρου, ο Κώστας Γιαννακίδης σχολίασε: «Τι θέλουν και βάζουν καρδιές από γουρούνια; Θα γίνουμε γουρουνόκαρδοι;», με τον Βασίλειο Κωστέτσο να γίνεται «έξαλλος».

Με μία σειρά από stories έκανε ξεκάθαρη την ενόχλησή του, αναφέροντας πως κι εκείνος ανήκει στην κατηγορία καρδιοπαθών, που έχουν υποβληθεί σε εγχείριση ανοιχτής καρδιάς και έχουν σωθεί χάρη στη βαλβίδα χοίρου, καθώς είναι η μόνη συμβατή στον άνθρωπο.

«Να ζητήσει συγγνώμη ο παραγωγός του @bestradio926 που ειρωνευόταν όλους εμάς που έχουμε υποστεί εγχείριση ανοιχτής καρδιάς. Και έχουν σωθεί εκατομμύρια κόσμου με βαλβίδα χοίρου που είναι συμβατή στον άνθρωπο. Και όλοι αυτοί που ελπίζουν σε ένα θαύμα - επίτευγμα της ιατρικής. Άκου!!! Θα λέγονται ΓΟΥΡΟΥΝΟΚΑΡΔΟΙ!! Ωραίο αστείο. ΝΤΡΟΠΉ!», έγραψε αρχικά και στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δημοσιοποιώ και την απάντησή μου. Και ας ξαναπαίξει "αυτούσια" την εκπομπή ο κύριος. Καθόλου δεν παρανόησα κύριε μου. Ακούστε πάλι τα σχόλιάς σας. Και για τους γουρουνόκαρδους και το "τι την ήθελε την εγχείριση". Να ζήσει ήθελε όπως εγώ και εκατομμύρια άλλοι συνάνθρωποί μου. Αλλά από ότι άκουσα η εκπομπή σας ήταν αφιερωμένη στην κλειτορίδα των δελφινιών και όχι σε όλους εμάς που μας έσωσε η βαλβίδα χοίρών και λόγω αυτού του γενναίου ανθρώπου που θυσιάστηκε για να σωθούν εκατομμύρια μελλοντικά. Που θα με πείτε και παρανοϊκό εμένα και ταυτόχρονα όλους τους παθόντες με εμένα. Ντροπή σας αντί να ζητήσετε και συγγνώμη».

1
2
3

Με αφορμή τις δηλώσεις του, η εκπομπή «Πρωινό» ζήτησε να επικοινωνήσει με τον γνωστό σχεδιαστή, προκειμένου να μιλήσει στο κοινό σχετικά με την περίπτωσή του.

Κλείσιμο
Ο ίδιος δήλωσε αρχικά για την κατάσταση της υγείας του: «Είμαι παθών και κάποια στιγμή θα χρειαστεί να ξαναυποβληθώ σε εγχείριση. Μου έχουν δώσει διορία 15 χρόνων. Δεν ξέρω τι ακριβώς θα γίνει».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ch3llk6bp7pd-st)

Ο Βασίλειος Κωστέτσος «λύγισε» στον αέρα της εκπομπής και επανήλθε μετά από λίγα λεπτά ξανά στην τηλεφωνική γραμμή, προσθέτωντας σχετικά με το «χιούμορ» του ραδιοφωνικού παραγωγού, που τον ενόχλησε: «Δεν το βλέπω σαν χιούμορ όλο αυτό το πράγμα, μιλάμε για τις ζωές κάποιων ανθρώπων, είναι απαράδεκτο. Χιούμορ είναι άλλα πράγματα. Είναι δυνατόν να ακούω "τι την θέλει την καρδιά του χοίρου"; Ο ραδιοφωνικός σταθμός πρέπει να τον σταματήσει από σήμερα, δε δέχομαι τέτοιο χιούμορ».





Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία «Διομήδης»: Σαρώνει την Βόρεια Εύβοια -Έκλεισε η εθνική οδός Χαλκίδας - Αιδηψού

Σβήνουν και τους φόρους του 2022 τα «voucher» των πάγιων δαπανών

Επιβάτης εισέβαλε στο πιλοτήριο αεροσκάφους της American Airlines στην Ονδούρα και προκάλεσε ζημιά στα χειριστήρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης