Ο Περικλής Κονδυλάτος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και μίλησε για τις αναμνήσεις του από το Survivor, τα χρήματα που κέρδισε, τον Βαλάντη, ενώ σχολίασε επίσης την πολυσυζητημένη σχέσης της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη.
Όπως δήλωσε αρχικά, νοσταλγεί την εποχή που συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης και είναι ευγνώμων που έζησε αυτή την εμπειρία. «Νοσταλγώ τις στιγμές που έζησα στο Survivor. Πληρώθηκα καλά για όσα πέρασα στον Άγιο Δομίνικο και πραγματικά, είμαι ευγνώμων. Στο Survivor βρήκα μια νέα οικογένεια το ίδιο "τζαζ" με τη δική μου», δήλωσε αρχικά.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως τα χρήματα που κέρδισε από τη συμμετοχή του τα έχει ήδη «φάει».
Βέβαια, δε δίστασε να σχολιάσει την συμμετοχή του Βαλάντη, ενώ επισήμανε επίσης πως όσο κι αν θέλει να γίνει ο επόμενος «Τριαντάφυλλος» δε θα τα καταφέρει. «Είναι μία μορφή και ο Βαλάντης. Δε μπορεί να γίνει Τριαντάφυλλος. Πρώτα είναι ο Τριαντάφυλλος και μετά οι άλλοι, δεν επαναλαμβάνεται, είναι ένας και μοναδικός. Η πείνα φέρνει γκρίνια στο παιχνίδι, αυτό συμβαίνει και με τον Βαλάντη».
Τέλος, σχολίασε το διάσημο πλέον, ειδύλλιο μεταξύ της Μυριέλλας Κουρεντή και του Γιώργου Κατσαούνη. «Τι ωραίο πράγμα είναι να πας εκεί, να τραβάς αυτό το λούκι και να ερωτευτείς. Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να ερωτευτείς έναν άπλυτο, δεν μου έχει συμβεί», είπε χαρακτηριστικά.
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.