Στο «Μουσικό Κουτί»της ΕΡΤ έκανε τηλεοπτική εμφάνιση μετά από χρόνια η Μαργαρίτα Ζορμπαλά. Η χαρισματική ερμηνεύτρια εξήγησε γιατί από επιλογή έχει σταματήσει να τραγουδά.
«Αρκετά μικρή αποφάσισα ότι θέλω να είμαι ερασιτέχνης. Να ξαναβρώ αυτήν την χαρά που τραγουδούσα. Σιγά σιγά χάθηκε αυτή η φλόγα, δεν ήθελα να τραγουδάω και αποφάσισα ότι θέλω να είμαι ερασιτέχνης με όλη τη σημασία της λέξης… Ήθελα να ξαναβρώ τη χαρά και την ικανοποίηση που είχα όταν πρωτοξεκινούσα το τραγούδι. Όταν πρωτοπήγα στην Κύπρο δεν τραγουδούσα καθόλου μετά άρχισα σιγά σιγά να τραγουδάω στις παρέες και έτσι ξαναβρήκα το κέφι μου. Όταν μου έλεγαν τραγούδα μόνη σου, έλεγα όχι όλοι μαζί. Στην Κύπρο κάνω κάθε χρόνο παραστάσεις. Στην Ελλάδα έρχομαι σπάνια. Δεν εμφανίζομαι σε μουσικές σκηνές και νυχτερινά κέντρα παρά μόνο στα θέατρα γιατί το θέατρο είναι τελικά ο φυσικός μου χώρος», ανέφερε η Μαργαρίτα Ζορμπαλά.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.