Ιωάννα Παππά: «Δεν θέλω να δώσω άλλη έκταση σε αυτά τα σχόλια για την ηλικία που έγινα μητέρα»
Η ηθοποιός μίλησε για την μητρότητα μετά την ηλικία των 40
ΗΙωάννα Παππάμίλησε για την σχέση της με τον γιο της, το θέατρο, καθώς και τα σχόλια που έχει δεχτεί για την ηλικία που επέλεξε να γίνει μητέρα.
Η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star εντόπισε την ηθοποιό στα παρασκήνια της παράστασης «Οι μάγισσες του Σάλεμ», στην οποία και πρωταγωνιστεί και εκείνη μίλησε για όλα.
Για την σχέση της με τον γιο της, η ηθοποιός δήλωσε: «Στον γιο μου κάνω όλα τα χατίρια, αλλά προσπαθώ να βάζω και κάποια όρια, γίνομαι και αυστηρή, όταν πρέπει. Σαν μαμά είμαι πολύ υπερπροστατευτική, καθόλου ψύχραιμη. Έχω κοινά χαρακτηρίστηκα με την δική μου μητέρα».
Επιπλέον, για τα σχόλια που δέχτηκε για την ηλικία της, όταν έγινε μητέρα, η ηθοποιός τόνισε: «Δεν θέλω να δίνω άλλη έκταση σε αυτό, δεν έχει νόημα. Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει στη ζωή του».
Τέλος, για την παράσταση, στην οποία πρωταγωνιστεί, η ηθοποιός δήλωσε πως είναι πολύ χαρούμενη και εξήγησε πως φέτος δεν θα την δούμε στην τηλεόραση, καθώς δεν έχει δεχτεί κάποια πρόταση που να την ενδιαφέρει.
«Ξεκινήσαμε πολύ δυναμικά, υπάρχει μεγάλη αποδοχή από το κοινό, είναι ένα πολύ σημαντικό έργο και ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι θα έχει επιτυχία», είπε για την παράσταση «Οι μάγισσες του Σάλεμ».
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.