Ιωάννα Παππά: «Αυτό που βιώνω με το παιδί μου, δεν το αλλάζω με τίποτα»

Ιωάννα Παππά: «Αυτό που βιώνω με το παιδί μου, δεν το αλλάζω με τίποτα»

Η όμορφη ηθοποιός μιλάει για την κατάσταση που επικρατεί στα θέατρα με την πανδημία, το παιδί που απέκτησε πριν δύο χρόνια, αλλά και το κίνημα MeToo

pappa1001-1200x680
Σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των θεάτρων εν μέσω κορωνοϊού, υποστήριξε: «Υπάρχει προβληματισμός για την επαναλειτουργία των θεάτρων. Εμείς λειτουργούμε μόνο για εμβολιασμένους. Είναι εμβολιασμένος και όλος ο θίασος και οι άνθρωποι του θεάτρου. Αλλού γίνονται δεκτοί θεατές και με τεστ. Νομίζω ότι είναι μία επιλογή των παραγωγών μας, για να μην διακινδυνεύσει η υγεία κανενός και για να μην ακυρωθούν παραστάσεις».

Έπειτα, καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή του ANT1 «Πρωινό», περιέγραψε πώς βιώνει την μητρότητα.  Σημειώνεται ότι η γλυκιά ηθοποιός έχει έναν γιο δύο ετών, τον Αντώνη

«Δεν το αλλάζω με τίποτα αυτό που βιώνω με το παιδί. Ήταν πολύ καθαρό για εμένα ότι ήθελα να αποκτήσω παιδιά. Αγαπούσα τα παιδιά και πάντα φαντασιωνόμουν την κατάσταση της μητέρας. Αλλά από μία ηλικία και μετά ήταν πιο συνειδητοποιημένο, γιατί ήθελα η συνθήκη να είναι ιδανική, διότι δεν ήθελα να βασανίζονται και τα παιδιά και οι μεγάλοι», εξήγησε και πρόσθεσε:

«Για το θέμα της ηλικίας, εγώ θέλω να πω ότι δεν υπάρχει κανένας περιορισμός, γιατί δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος. Άρα όταν μια γυναίκα θέλει να κάνει παιδί, μπορεί να κάνει, διότι όλα αντιμετωπίζονται».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cercy2db7e7d-st)


Έπειτα, η Ιωάννα Παππά έκανε λόγο για τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση που έγιναν τους τελευταίους μήνες στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Δεν ήξερα για όσα αποκαλύφθηκαν για το MeToo στο θέατρο. Ήταν σοκ για τον χώρο μας. Ένιωσα άσχημα, διότι έχω γνωρίσει και τους δύο αυτούς ανθρώπους, δεν έχουμε συνεργαστεί, αλλά είναι διαφορετικό να μαθαίνεις τέτοια πράγματα για ανθρώπους που τους έχεις γνωρίσει λίγο», είπε, εννοώντας έμμεσα τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Ήταν ανάμεικτα τα συναισθήματα. Ο περισσότερος κόσμος, οι συνάδελφοί μου, ένιωσαν άβολα με αυτό. Αλλά ήταν μία καλή ευκαιρία για να αρχίσει να μιλάει ο κόσμος, όταν βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση. Δεν μπορεί να υπάρχει άσκηση εξουσίας τέτοιου είδους», τόνισε.

Ειδήσεις σήμερα:

Δημοτικό σχολείο στου Ζωγράφου πλημμύρισε με λύματα! - Δείτε βίντεο

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκε 30χρονος ποδοσφαιριστής

Κόντρα Πατούλη - Ντενίση για την καταστροφή των σκηνικών της ταινίας «Σμύρνη μου αγαπημένη»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης