Το «Σπίτι με το MEGA»απόψε, στις 22:00, υποδέχεται τον Γιώργο Γιαννιά. Ο τραγουδιστής, με την ερωτική φωνή, έχει ετοιμάσει για τους τηλεθεατές του MEGA μία βραδιά με παλαιότερες και καινούργιες επιτυχίες. Μαζί με τον καλό του φίλο, ΓιώργοΠαπαδόπουλο, «βάζουν φωτιά» στη σκηνή και στην οθόνη με τραγούδια που μας ξεσηκώνουν από τις πρώτες νότες τους.
Λίγες ώρες πριν από τη μετάδοση της εκπομπής, δείτε αποσπάσματα από τα αγαπημένα τραγούδια «Γι' αυτό σ' αγαπώ»
και «Με λένε Γιώργο»:
Δίπλα τους θα βρεθούν η Γιάννα Τερζή και η Χριστίνα Σάλτη. Special guest ο Χρήστος Μενιδιάτης. Μία μουσική βραδιά αστείρευτου κεφιού, φτιαγμένη από φίλους για…φίλους, έρχεται απόψε στις 22:00 στο «Σπίτι με το MEGA».
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.