«Η αδελφή μου, Χρύσα, είναι και εκείνη ηθοποιός, την συμβουλεύομαι, δεν έχουμε ανταγωνισμό» λέει η Όλγα Μιχαλοπούλου

«Η αδελφή μου, Χρύσα, είναι και εκείνη ηθοποιός, την συμβουλεύομαι, δεν έχουμε ανταγωνισμό» λέει η Όλγα Μιχαλοπούλου

H ηθοποιός εξηγεί πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική και μιλά για τη σχέση με την αδελφή της, Χρύσα Μιχαλοπούλου

1-olga-mixalopoulou
Η Όλγα Μιχαλοπούλου, η τηλεοπτική Βένια από τη σειρά του MEGA «Το Αύριο μας Ανήκει», μίλησε σήμερα (24/11) στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

Η νεαρή ηθοποιός ανέφερε ότι το μόνο κοινό στοιχείο που έχει με την ηρωίδα που υποδύεται στη σειρά είναι ότι είναι ατίθαση.

«Πάντα ήξερα ότι θα ασχοληθώ με την υποκριτική. Την τελική απόφαση την πήρα στα 15, όταν πήγαινα για διαφημίσεις στην Πολωνία. Τότε, αποφάσισα ότι ήθελα να γίνω ηθοποιός. Οι γονείς μου δεν το ήθελαν πολύ, αλλά είδαν ότι το παλεύω και με στήριξαν» εξήγησε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfxv9bkaw8z5-st)


Η Όλγα Μιχαλοπούλου μίλησε και για την σχέση της με την αδερφή της Χρύσα Μιχαλοπούλου, η οποία είναι επίσης ηθοποιός. «Η Χρύσα είναι στήριγμα. Την συμβουλεύομαι. Τη θαυμάζω και μου αρέσει που κάνω το ίδιο επάγγελμα. Δεν φοβάμαι τη σύγκριση. Με τη Χρύσα είμαστε διαφορετικές πολύ, δεν είχαμε ποτέ ανταγωνισμό. Η Χρύσα είναι πιο χύμα, πιο χαλαρή, εγώ δεν είμαι έτσι».

Όσον αφορά το φλερτ μέσα από τα social media, η ηθοποιός τόνισε: «Δεν απαντάω σε μηνύματα στα social media. Δεν μου αρέσει το φλερτ στα social media».


Ειδήσεις σήμερα:

Η Apple «μπλόκαρε» τις πωλήσεις iPhones στην Τουρκία μετά την ιστορική πτώση της λίρας

«Έφυγε ξαφνικά, κανείς δεν το περίμενε», λέει ο φίλος του ανεμβολίαστου καρδιολόγου που πέθανε από κορωνοϊό στη Λάρισα.

Πιστοποιητικό εμβολισμό μόνο με 3η δόση στους άνω των 60. για ταξίδια εντός ΕΕ, προτείνει ο Μητσοτάκης στον φον ντερ Λάιεν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης