Φλόρενς Μπρούντενελ Μπρους: Κατάθλιψη και κρίσεις πανικού από τη σχέση με τον πρίγκιπα Χάρι

Φλόρενς Μπρούντενελ Μπρους: Κατάθλιψη και κρίσεις πανικού από τη σχέση με τον πρίγκιπα Χάρι

Μοντέλο και πρώην σύντροφος του πρίγκιπα Χάρι δηλώνει «τυχερή που τον χώρισε έγκαιρα»

prince_harry_florence_brudenell-bruce_art
Αν και πολλές γυναίκες θα ήθελαν να έχουν σχέση με κάποιον γαλαζοαίματο, αυτό δεν ισχύει για το μοντέλο και ηθοποιό, Φλόρενς Μπρούντενελ-Μπρους.

Η ίδια έχει περάσει από αυτή την θέση στο παρελθόν, καθώς ήταν ζευγάρι με τον αγαπημένο εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπα Χάρι και όπως αποκαλύπτει στην Daily Mail, δεν ήταν ευχάριστη εμπειρία.

Πλέον είναι παντρεμένη με έναν αρκετά ισχυρό άνδρα, τον εκαττομυριούχο Χένρι Στ. Τζορτζ και εξηγεί πως αυτό που την ενοχλούσε δεν ήταν η δύναμη και η ισχύς του πρίγκιπα Χάρι, καθώς είναι ένα στοιχείο που εντοπίζει και στον σύζυγό της, αλλά ούτε και η σκληρή ζωή στο Παλάτι. Αντιθέτως, το μόνο της πρόβλημα -αλλά το μεγαλύτερο συνάμα- ήταν ο Τύπος.

bruce

«Ήμασταν ζευγάρι για δύο μόλις μήνες, το 2011. Κάθε μέρα έβγαινε στην δημοσιότητα και μία νέα ιστορία για εμένα. Οι φίλοι μου άρχισαν να με αγνοούν ξαφνικά, εξαφανίστηκαν από κοντά μου. Κάθε μέρα έβρισκα φωτογράφους έξω από την πόρτα του σπιτιού μου», δήλωσε αρχικά το μοντέλο.

Στην συνέχεια, παραδέχτηκε πως «βγάζει το καπέλο» σε όσους πραγματικά αντέχουν αυτό τον τρόπο ζωής, ενώ τόνισε πως για εκείνη ήταν πολύ τρομακτική περίοδος. Παρά το γεγονός ότι ο χωρισμός από τον πρίγκιπα Χάρι την πόνεσε πάρα πολύ τότε, εξήγησε πως μελλοντικά της φάνηκε σαν ανακούφιση.

harrybruce

«Παρόλο που ήταν πολύ στενάχωρο τότε, νιώθω τυχερή που δεν κράτησε παραπάνω. Ήταν τρομακτικό να βγαίνω μαζί του. Εγώ πήρα την απόφαση να χωρίσουμε, κουράστηκα να βλέπω καθημερινά το όνομά μου στα δημοσιεύματα. Έπαθα κρίσεις πανικού από το άγχος μου για το τι θα γράψουν κάθε φορά», εξήγησε.

Κλείσιμο


Αυτή η μανία του Τύπου να τους «κυνηγάει» σε κάθε τους βήμα, άφησε τη νεαρή κοπέλα γεμάτη «ψυχολογικά», όπως παραδέχτηκε. Ένιωθε συνεχώς φόβο, κάθε φορά που έβλεπε κάμερα ή μικρόφωνο και δεν ήθελε να μιλήσει ποτέ δημόσια. Ένιωθε πως όλοι τη θυμούνται και ότι θα μείνει για πάντα ως «η πρώην του πρίγκιπα Χάρι».



«Κατέληξα να έχω κατάθλιψη. Το άγχος μου γινόταν όλο και χειρότερο. Έκανα πολλά χρόνια να το ξεπεράσω, όμως τελικά, μετά από πολύ κόπο τα κατάφερα», είπε.




Ανεβαίνει η θερμοκρασία, τοπικές βροχές από το βράδυ

«Απαγορευτικό» στους ανεμβολίαστους από αύριο - Όλα τα μέτρα που τίθενται σε ισχύ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης