Άλεκ Μπάλντουιν: Ντυμένος στα μαύρα συνεχίζει τις βόλτες με τη γυναίκα και το παιδί του
Δείτε φωτογραφίες
Φαίη Αλεξοπούλου
Αν και έχουν περάσει μόλις λίγες ημέρες από τον άδικο θάνατο της 42χρονης διευθύντριας φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς από το όπλο που κρατούσε ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του «Rust», η ζωή συνεχίζεται..
ΟΆλεκ Μπάλντουινεντοπίστηκε να κάνει βόλτες σε κεντρικό, εμπορικό δρόμο με την σύζυγό του, Χιλάρια, και το μικρό τους πανέμορφο παιδάκι. Τόσο ο 63χρονος σταρ όσο και 37χρονη Αμερικανίδα εκπαιδεύτρια γιόγκα, επιχειρηματίας, podcaster και συγγραφέας φορούσαν μάσκα προστασίας από τη νόσο Covid-19.
Μάλιστα, η Χιλάρια, παρόλο που βρισκόμαστε στις αρχές Νοεμβρίου, φορούσε σανδάλια. Και αυτό γιατί, όπως μαρτυρά το χαρτί που χωρίζει τα δάχτυλα των ποδιών της, πριν τη βόλτα, είχε ραντεβού σε κάποιο σαλόνι ομορφιάς για πεντικιούρ.
Κλείσιμο
Με casual ντύσιμο και σκουρόχρωμα ρούχα, οΆλεκ Μπάλντουιν και η εκλεκτή της καρδιάς του, περπατούν με αργό ρυθμό και χαζεύουν τις βιτρίνες, έχοντας μαζί τους το παιδί τους σε καροτσάκι.
Η Χαλίνα Χάτσινς χάθηκε για πάντα, η ζωή κυλά και ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω...
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.