Μήνυση για θάνατο από αμέλεια θα καταθέσει ο σύζυγος της κινηματογραφίστριας που σκοτώθηκε στα γυρίσματα του «Rust»

Μήνυση για θάνατο από αμέλεια θα καταθέσει ο σύζυγος της κινηματογραφίστριας που σκοτώθηκε στα γυρίσματα του «Rust»

Ο Μάθιου Χάτσινς φέρεται να έχει προσλάβει μια δικηγορική εταιρεία με έδρα το Λος Άντζελες - Σε αυτό το στάδιο των ερευνών δεν έχουν πραγματοποιηθεί συλλήψεις - Δεν αποκλείουν πιθανό «σαμποτάζ» οι δικηγόροι της οπλουργού

pjimage__7_
Μήνυση για θάνατο από αμέλεια θα καταθέσει ο σύζυγός της Χάλινα Χάτσινς, της κινηματογραφίστριας που πυροβολήθηκε θανάσιμα στα γυρίσματα της ταινίας «Rust» του Άλεκ Μπάλντουιν.

Ο Μάθιου Χάτσινς προσέλαβε την δικηγορική εταιρεία «Panish, Shea, Boyle and Ravipudi» στο Λος Άντζελες , σύμφωνα με το TMZ, το οποίο αναφέρει ότι στη μήνυση που θα κατατεθεί θα υπάρχουν πολλοί κατηγορούμενοι για τον θάνατο της 42χρονης διευθύντριας φωτογραφίας που σκοτώθηκε κατά λάθος από κανονική σφαίρα που έφυγε από το «ψεύτικο» όπλο του Άλεκ Μπάλντουιν, στις 21 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας γουέστερν.

Η είδηση της αγωγής έρχεται αφότου αποκαλύφθηκε ότι ο Μπάλντουιν και το πλήρωμα του «Rust» κατηγορήθηκαν για παραβίαση τουλάχιστον τεσσάρων βασικών πρωτοκόλλων ασφάλειας των όπλων της κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Την ίδια ώρα οι δικηγόροι της οπλουργού της ταινίας ισχυρίζονται ότι το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή της Χαλίνα Χάτσινς, θα μπορούσε να είναι αποτέλεσμα «σαμποτάζ». Η Χάνα Γκουτιέρες Ριντ ήταν η υπάλληλος-υπεύθυνη για το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στη σκηνή η οποία γυρίστηκε στο Νέο Μεξικό.

Σε αυτό το στάδιο των ερευνών δεν έχουν πραγματοποιηθεί συλλήψεις, αλλά οι εισαγγελικές αρχές δεν έχουν αποκλείσει ενδεχόμενη άσκηση ποινικών διώξεων αν προκύψουν ευθύνες.


Ειδήσεις σήμερα:

Η Τζόυς Ευείδη για τις δηλώσεις του Ξιαρχό: «Εγώ είμαι από τη θέση της χοντρής, το ζω και πάνω στη σκηνή»

Κορωνοϊός: Μέτρα από το Σάββατο και ενίσχυση του ΕΣΥ - Βαρύ «φορτίο» με 12.000 κρούσματα και 700 εισαγωγές σε 48 ώρες


Με βουλευτές και εργαζόμενους συνομίλησε στο εντευκτήριο της Βουλής ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης