H εκπομπή Open Weekend με την Ελένη Τσολάκη, έκανε πρεμιέρα το πρωί του Σαββάτου, με την παρουσιάστρια να παρακολουθεί, αρχικά, το τρέιλερ της εκπομπής και στη συνέχεια, να κάνει δυναμική αρχή.
«Καλημέρα και καλό μας Σαββατοκύριακο! Ξεκινήσαμε! Σε ένα καινούριο ραντεβού αλλά με την ίδια αγάπη, την ίδια όρεξη, το ίδιο χαμόγελο και τα ίδια όμορφα συναισθήματα που είχαμε όταν αποχαιρετιστήκαμε το καλοκαίρι. Είμαστε εδώ για να πούμε την πιο γλυκιά, την πιο όμορφη, την πιο αισιόδοξή μας καλημέρα. Το μόνο που θα ευχηθώ είναι να έχουμε μια όμορφη χρονιά», ανέφερε σχετικά.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η ελληνική εταιρεία γιόρτασε με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους