Τις δικές της ευχές για «Ανάσταση με υγεία και φως» έστειλε στον κόσμο η Μαρία Παναγοπούλου, μέσα από τα social media. Η συγγραφέας και χήρα του Κώστα Χαρδαβέλλα επέλεξε να το κάνει, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του αείμνηστου δημοσιογράφου με τον γιο που απέκτησαν μαζί.
Όπως εξήγησε, πρόκειται για την αγαπημένη της φωτογραφία από εξόρμηση που είχαν κάνει οικογενειακώς το Πάσχα. Σε αυτήν ο Κώστας Χαρδαβέλλας απαθανατίζεται, καθισμένος σε μία καρέκλα σε εξωτερικό χώρο, ενώ κρατάει στην αγκαλιά του τον γιο τους που τότε ήταν παιδί.
Το στιγμιότυπο συνόδευαν τα εξής λόγια: «Διαχρονικά η αγαπημένη μου φωτογραφία από πασχαλινή οικογενειακή εξόρμηση. Στα χρόνια που ακολούθησαν η εικόνα άλλαζε, μα η ουσία παρέμεινε και παραμένει ίδια. Εύχομαι Ανάσταση με υγεία και φως για όλους».
Η φωτογραφία που δημοσίευσε
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους