Εύα Αντωνοπούλου - Παναγιώτης Αρκουμανέας: Γιορτάζουν οκτώ χρόνια γάμου
Η ανάρτηση της δημοσιογράφου στο Instagram
ΗΕύα Αντωνοπούλου και ο Παναγιώτης Αρκουμανέας γιορτάζουν τα οκτώ χρόνια του γάμου τους. Η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ και ο νυν πρόεδρος του ΕΟΔΥ παντρεύτηκαν την 1η Αυγούστου 2013 στη Νέα Υόρκη, κάτι που γνώριζαν ελάχιστα άτομα από το περιβάλλον τους.
«Στα ταξίδια μας που έρχονται! Χρόνια μας πολλά» ευχήθηκε στον σύζυγό της, ανεβάζοντας μία φωτογραφία τους να διασχίζουν μέσα σε βάρκα ένα ποτάμι.
Τη χρονιά που πέρασε, η δημοσιογράφος ακολούθησε τον σύζυγό της σε πολλά από τα δύσκολα ταξίδια του στην Ελλάδα καθώς εκείνος επέβλεπε και οργάνωνε τις τοπικές κοινωνίες σε σχέση με τον κορωνοϊό ως επικεφαλής του ΕΟΔΥ.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.