Όπως αποκάλυψε με την φωτογραφία της, η διάσημη παρουσιάστρια βρισκόταν στην εταιρεία παραγωγής Acun media, όπου και υπέγραψε τη νέα της συμφωνία με τον ΣΚΑΪ.
Μάλιστα, πρόσφατα η chief content editor του καναλιού, η Άλκηστις Μαραγκουδάκη είχε αναφέρει στην εκπομπή «ΣουΚου Family» σχετικά με την συνεργασία τους: «Ήρθε για να μείνει, δεν θα την αφήσουμε να φύγει. Θα κάνει παραπάνω από ένα πρότζεκτ».
Η ίδια είχε αναφέρει στην κάμερα της ίδιας εκπομπής πως η τηλεόραση της είχε λείψει πάρα πολύ και είναι πολύ ευτυχισμένη, που γυρνάει στην οικογένεια του ΣΚΑΪ:«Μπαίνω σε μία πολύ όμορφη οικογένεια, γνώριμη για εμένα και είμαι πολύ ευτυχισμένη, που σήμερα, σηματοδοτείται ένα νέο ξεκίνημα για εμένα, σε ένα μέρος, που επί της ουσίας μου άλλαξε την επαγγελματική μου ζωή. Μέσα από το ΣΚΑΪ, μέσα από το Survivor, μου ανοίχτηκε μια νέα πόρτα και μου δόθηκε μια ευκαιρία στην τηλεοπτική μου καριέρα. Έτσι, γυρνάω και χαίρομαι πολύ. Το τι θα κάνω, θα το δούμε».
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.