Οι Ομπάμα στο Netflix με σειρά κινουμένων σχεδίων για το αστικό δίκαιο

Οι Ομπάμα στο Netflix με σειρά κινουμένων σχεδίων για το αστικό δίκαιο

Η σειρά «We The People» θα κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική πλατφόρμα στις 4 Ιουλίου - Σκοπός της είναι να μάθει με έναν διασκεδαστικό τρόπο το αστικό δίκαιο

obamas-arthro
Μία νέα σειρά κινουμένων σχεδίων πρόκειται να κυκλοφορήσει στο Netflix και οι δημιουργοί δεν είναι άλλοι από τον Μπαράκ και την Μισέλ Ομπάμα.

Το πρώην προεδρικό ζευγάρι των ΗΠΑ ανακοίνωσε το νέο τους πρότζεκτ, το οποίο έχει ως στόχο να μάθει στα παιδιά «αστικό δίκαιο» με έναν διασκεδαστικό τρόπο. Ο τίτλος της animation σειράς είναι «We The People» και πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα του Netflix στις 4 Ιουλίου 2021.



Η σειρά θα αποτελείται από 10 επεισόδια διάρκειας 3 λεπτών το κάθε ένα, τα οποία θα έχουν τη μορφή μουσικών βίντεο κλιπ με επιμορφωτικό χαρακτήρα. Όπως αναφέρει μάλιστα η επίσημη ανακοίνωση του Netflix τα βίντεο θα αφορούν «μία νέα γενιά νέων Αμερικάνων για τη δύναμη, που έχουν ως πολίτες» .

Κλείσιμο


Φυσικά, από την σειρά δε θα μπορούσαν να λείπουν οι εκπλήξεις. Στα επεισόδια  θα δώσουν το «παρών» με τα τραγούδια τους διάσημοι καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων θα είναι Άντρα Ντέι, η H.E.R, η Λιν-Μάνουελ Μιράντα, η ποιήτρια Αμάντα Γκόρμαν κ.α.

Η σειρά θα κυκλοφορήσει μέσω της εταιρείας των Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα, Higher Ground Productions, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Κρις Νι. 


Ειδήσεις σήμερα 

Νίκος Καρανίκας: Είμαι ο «σκάουτερ» του Αλέξη Τσίπρα, εγώ τον ανακάλυψα!

Τραγωδία στα Μάλγαρα: Θρήνος στην τοπική κοινωνία από τον θάνατο του μόλις 18μηνων βρέφους

Καιρός: Γενικά αίθριος με άνοδο της θερμοκρασίας - Δείτε πού θα βρέξει το απόγευμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης