Τζάνετ Τζάκσον: Δίνει στο φως της δημοσιότητας αποκλειστικό υλικό της ζωής της για τη δημιουργία ντοκιμαντέρ

Τζάνετ Τζάκσον: Δίνει στο φως της δημοσιότητας αποκλειστικό υλικό της ζωής της για τη δημιουργία ντοκιμαντέρ

Η Τζάνετ Τζάκσον προσφέρει αποκλειστικό υλικό, που δεν έχει δημοσιευτεί ξανά και αφορά τη ζωή της για την δημιουργία ενός νέου ντοκιμαντέρ

janet_jackson
Ένα νέο ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή της Τζάνετ Τζάκσον και αποκλειστικό υλικό από την ίδια, αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τηλεοπτικά δίκτυα Lifetime και A&E κατά τις αρχές του 2022 , με αφορμή τα 40 χρόνια από την κυκλοφορία της πρώτης της δισκογραφικής δουλειάς. Ο προσωρινός του τίτλος θα είναι «JANET» και θα χωρίζεται σε δύο μέρη, που θα έχουν συνολική διάρκεια τέσσερις ώρες.

Τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ ξεκίνησαν πριν από τρία χρόνια, μετά το θάνατο του πατέρα της 54χρονης τραγουδίστριας, Τζόσεφ. Τη σκηνοθεσία επιμελείται ο Μπεν Χιρς, ενώ η ίδια η Τζάνετ Τζάκσον και o αδερφός της, Ράντι Τζάκσον έχουν αναλάβει το ρόλο των εκτελεστικών παραγωγών  σε συνεργασία με τις εταιρείες παραγωγής Workerbee και Associated Entertainment Corporation.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Variety», η τραγουδίστρια έχει δώσει πρόσβαση σε αποκλειστικό αρχείο με υλικό για τη ζωή της, που δεν έχει βγει ξανά στο φως της δημοσιότητας, ενώ θα μιλήσει ακόμα και για την πολυζητημένη εμφάνιση της με τον Τζάστιν Τίμπερλεικ στο ημίχρονο του Super Bowl το 2004, για την οποία δέχτηκε πολλά ρατσιστικά σχόλια, καθώς με μία κίνηση, που όπως δήλωσε ο Τίμπερλεικ ότι έκανε"κατά λάθος", αποκάλυψε το γυμνό στήθος της τραγουδίστριας.  

Janet Jackson & Justin Timberlake - Superbowl Halftime Show 2004 [DVD RIP | HD]


Κλείσιμο
Ο όμιλος A+E Networks, στον οποίον ανήκουν τα τηλεοπτικά δίκτυα A&E, Lifetime και History Channel, υπόσχεται να εμβαθύνει στη ζωή και την καριέρα της Τζάνετ Τζάκσον μέσα από προσωπικά βίντεο και συνεντεύξεις άλλων επωνύμων. Ακόμα, το ντοκιμαντέρ θα ερευνήσει την προσωπική ζωή της τραγουδίστριας, αλλά δε θα μπορούσαν να λείπουν φυσικά και οι αναφορές στο θάνατο του αδελφού της και Βασιλιά της Ποπ, Μάικλ Τζάκσον.
janet_k_michael



Ειδήσεις σήμερα: 

Σε λειτουργία από σήμερα τα δύο νέα mega εμβολιαστικά κέντρα σε Ελληνικό και Περιστέρι

Απόλυτη ασφυξία στα νοσοκομεία - Ρεκόρ στις εισαγωγές - Ελπίδες από self test και εμβολιασμούς

Πώς θα προκύψουν οι 200.000 νέες θέσεις εργασίας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης