Ο Νίκος Κοκλώνης και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου γνωρίστηκαν πριν ακόμα ο Νίκος Κοκλώνης ξεκινήσει την τηλεοπτική του διαδρομή και η φιλία τους αποδείχθηκε δυνατή, αντέχοντας στον χρόνο. Φέτος η σχέση τους απέκτησε και μια νέα διάσταση, καθώς για πρώτη φορά συνεργάζονται: ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ένας από τους style coaches στο Style Me Up, το σόου μόδας του Open σε παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη.
Οι δύο φίλοι συναντήθηκαν χθες το βράδυ, μάλιστα στην παρέα είδαμε και τον Δημήτρη Σκουλό, σε γύρισμα για νέα εκπομπής της Barking Well, το Celebrity Game Night με τη Σμαράγδα Καρύδη, που θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες μέσα από τη συχνότητα του Mega.
«Έχω τον όμορφό μου παραγωγό, έχω τον κούκλο μου, αυτός είναι που ευθύνεται για όλα αυτά που συμβαίνουν, τα καλύτερα πράγματα που γίνονται στην χώρα. Δεν τα παραλέω καθόλου. Να σε έχει καλά ο Θεός, σε αγαπώ πολύ!», δήλωσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σε στόρι που ανέβασε από τα backstage, με τον Νίκο Κοκλώνη, να αντιδρά με σεμνότητα, λέγοντάς του πως τα παραλέει.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.