Η γιατρός Μις Αγγλία έκανε το εμβόλιο: «Αισθάνομαι προστατευμένη»

Η γιατρός Μις Αγγλία έκανε το εμβόλιο: «Αισθάνομαι προστατευμένη»

Η 24χρονη Μπάσα Μουκερτζί, τον περασμένο Απρίλιο επέστρεψε από την Ινδία όπου εργαζόταν εθελοντικά προκειμένου να βοηθήσει τη χώρα της στη μάχη κατά του κορωνοϊού

miss-agglia-2019-me-touleta
Η Μις Αγγλία 2019 έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού ώστε να είναι ασφαλής στην πρώτη γραμμή του συστήματος υγείας της Βρετανίας με την ιδιότητα του γιατρού.

Η 24χρονη Μπάσα Μουκερτζί, τον περασμένο Απρίλιο επέστρεψε από την Ινδία όπου εργαζόταν εθελοντικά σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, προκειμένου να βοηθήσει τη χώρα της. Η Μις Αγγλία εργάστηκε στα νοσοκομεία Boston Pilgrim και Derby Royal και μέχρι σήμερα είναι στην πρώτη γραμμή για την περίθαλψη ασθενών με κορωνοϊό.

Αυτή τη βδομάδα η βασίλισσα της ομορφιάς έκανε το εμβόλιό κατά του Covid 19 και μάλιστα τράβηξε μια selfie για να θυμάται την «ιστορική αυτή στιγμή»

«Είναι καλό που αισθάνομαι προστατευμένη, όπως και όλοι οι συνάδελφοί μου που έχουν κάνει το εμβόλιο. Όταν περπατούσα το διάδρομο του νοσοκομείου ρώτησα αγχωμένη αν μπορώ να τραβήξω μια φωτογραφία, ώστε να θυμάμαι αυτή την ιστορική στιγμή. Η νοσηλεύτρια μου είπε πως είμαι η πρώτη που ζητάει κάτι τέτοιο και πως φυσικά μπορώ να απαθανατήσω τη στιγμή» δήλωσε η ίδια.

38303040-9171793-Dr_Bhasha_Mukherjee_24_of_Derby_returned_from_India_to_the_UK_to-a-29_1611234912690
38303048-9171793-Dr_Mukherjee_has_worked_tirelessly_at_Boston_Pilgrim_Hospital_in-a-30_1611234912692


Στις αρχές Μαρτίου, η 24χρονη βρισκόταν στην Ινδία για τέσσερις εβδομάδες, για λογαριασμό του Coventry Mercia Lions Club. Επισκέφτηκε σχολεία όπου έκανε δωρεές μαζί με τον οργανισμό, ενώ έδωσαν επίσης χρήματα σε ένα σπίτι για εγκαταλελειμμένα κορίτσια.

Αλλά καθώς η κατάσταση με τον κορωνοϊό επιδεινωνόταν πίσω στην πατρίδα της, το Ηνωμένο Βασίλειο, η νεαρή καλλονή, έλαβε μηνύματα από πρώην συναδέλφους της στο παλιό της νοσοκομείο, το Pilgrim Hospital, στην ανατολική Αγγλία, οι οποίοι της έλεγαν πόσο δύσκολη ήταν η κατάσταση για αυτούς.

Μετά από αυτό, η Μπάσα, επικοινώνησε με τους υπεύθυνους του νοσοκομείου, εκφράζοντάς τους την επιθυμία να επιστρέψει στη δουλειά, όπως και έκανε.

Δείτε βίντεο και  φωτογραφίες: 

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης