Γιώργος Γεροντιδάκης: Στην πρώτη καραντίνα πήρα 10 κιλά

Γιώργος Γεροντιδάκης: Στην πρώτη καραντίνα πήρα 10 κιλά

Τι λέει ο ηθοποιός για το ρόλο του Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες

Giorgos_Gerontidakis
Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε χθες βράδυ ο Γιώργος Γεροντιδάκης. Ο ηθοποιός που το τηλεοπτικό κοινό αγαπά να μισεί μέσα από το ρόλο του Μελέτη στις Άγριες Μέλισσες μίλησε για την πρώτη καραντίνα και πώς τη βίωσε αλλά και για τη σκηνή η οποία τον στεναχώρησε πολύ στη δημοφιλή σειρά.

Αναφερόμενος στη σκηνή που σκοτώνει τον Κλεομένη εξομολογείται: «Μέχρι σήμερα θυμάμαι το δικό μου σημείο που διαβάζοντας το είχα πει, «μα γιατί;». Ίσως μάλλον γιατί συμπαθούσα πάρα πολύ τον Θανάση Κουρλαμπά. Όταν γράφτηκε το τέλος του. Ήρθε το κείμενο και ξαφνικά έρχεται και μου λέει, «έμαθες πως τελειώνει ο ρόλος μου; Με σκοτώνεις». Του λέω, «γιατί;». Πραγματικά στεναχωρήθηκα. Δεν το λέω για πλάκα. Στεναχωρήθηκα. Μα γιατί τόσο γρήγορα… Είχε περάσει πολύς καιρός από την επιστροφή μου, από τον λάκκο που μου είχε κάνει οπότε το είχα ξεχάσει και εγώ ο ίδιος. Από ότι φαίνεται όμως δεν το ξέχασαν η Μελίνα και ο Πέτρος. Κάθε μέρα παίρνω τα σενάρια και πραγματικά είμαι έκπληκτος με αυτά που γράφουν. Δηλαδή τι γράφουν αυτοί οι άνθρωποι… Τα γράφουν με τέτοιο τρόπο που λες, ποιο είναι το επόμενο! Είναι τρομερό».

Γιώργος Γεροντιδάκης: "Οι Άγριες Μέλισσες μου άλλαξαν τη ζωή"

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης αποκάλυψε πως στην πρώτη καραντίνα πήρε 10 κιλά: «Δεν έχω σκεφτεί ποτέ να μην πάρω κιλά όσο βρίσκομαι σε έναν ρόλο. Ίσα ίσα που στην πρώτη καραντίνα νομίζω πως πήρα 10 κιλά και φάνηκαν στο γυαλί. Ξεκίνησα με τα ίδια κιλά αλλά λόγω και της δουλειάς, τα θέατρα τότε που ήταν ανοικτά, έτρεχα οπότε τα έχασα και τα πήρα μέσα στην καραντίνα».

Γιώργος Γεροντιδάκης: "Στην πρώτη καραντίνα πήρα 10 κιλά"

Ειδήσεις σήμερα

Σεισμός στην Ινδονησία: Κτίρια κατέρρευσαν, ανάμεσά τους νοσοκομείο - Τουλάχιστον 7 νεκροί (εικόνες και βίντεο)

Κορωνοϊός - Κίνα: Αυξάνονται τα κρούσματα - 144 σε 24 ώρες

NBA: «Κτύπησε» 31 ο Μίλτον, 125-108 οι Σίξερς τους Χιτ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης