Κέιτ Μίντλετον: Η δούκισσα του Κέιμπριτζ κυοφορεί δίδυμα;

Κέιτ Μίντλετον: Η δούκισσα του Κέιμπριτζ κυοφορεί δίδυμα;

Σύμφωνα με το περιοδικό «Intouch» η Κέιτ Μίντλετον είναι έγκυος για τέταρτη φορά και μάλιστα σε δίδυμα - Οι πληροφορίες δημοσιεύτηκαν λίγο μετά την ανακοίνωση της αποβολής της Μέγκαν Μαρκλ αναζωπυρώνοντας την κόντρα τους

william_kate_main
Φήμες για δίδυμη κύηση της Κέιτ Μίντλετον κάνουν το γύρο των ΜΜΕ με το αμερικανικό περιοδικό «Intouch» να υποστηρίζει ότι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι έγκυος για τέταρτη φορά.

Δέκα ημέρες μετά τη δημοσίευση στους «New York Times» του άρθρου -κατάθεση ψυχής- της «αντάρτισσας» των βρετανικών Ανακτόρων, Μέγκαν Μαρκλ, για την αποβολή που είχε τον Ιούλιο, η πληροφορία περί τέταρτης εγκυμοσύνης της Κέιτ βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Και μάλιστα ενώ το Παλάτι του Μπάκιγχαμ έχει ήδη ξεκινήσει μία νέα καμπάνια ενίσχυσης του προφίλ της συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ και μητέρας των τριών παιδιών τους.

Τα Βρετανικά Ανάκτορα κράτησαν αποστάσεις από την αποβολή της Μέγκαν στη δεύτερη εγκυμοσύνη, που αποκάλυψε η ίδια δείχνοντας την ευαίσθητη πλευρά της σπεύδοντας να προβάλλουν την σύζυγο του πρωτότοκου γιου της Νταϊάνα.

Αναζωπυρώνεται η κόντρα Κέιτ και Μέγκαν

Εξάλλου δεν είναι κρυφή η κόντρα ανάμεσα στις δύο δούκισσες Κέιτ και Μέγκαν όσο και ανάμεσα στις ομάδες των social media που έχουν η καθεμία.

Όπως, επίσης, είναι γνωστή και η θέση του Παλατιού για το ότι κανένα μέλος της βασιλικής οικογένειας, όσο αγαπητό και αν είναι, δεν επιτρέπεται να επισκιάζει ούτε την Βασίλισσα, ούτε τους άμεσους διαδόχους της.

Κλείσιμο
Όταν η δούκισσα του Σάσεξ δημοσίευσε ένα άρθρο της, στους «New York Times» για την αποβολή που είχε τον Ιούλιο, τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, τα δάκρυα του Χάρι, ήταν ένα άρθρο που άγγιξε εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο και κυρίως στη Βρετανία.

Στην αντεπίθεση το Παλάτι μετά την εξομολόγηση της Μέγκαν

Δεκάδες σταρ, επώνυμοι αλλά και ανώνυμοι μίλησαν για αντίστοιχες επώδυνες εμπειρίες που είχαν. Χορηγοί αλλά και υπεύθυνοι κοινωνικών οργανώσεων ευχαρίστησαν την Μέγκαν δημοσίως γιατί είχε τη δύναμη να μιλήσει δημόσια για ένα θέμα ταμπού. Ήταν ένα άρθρο που αντέστρεψε την αρνητική εικόνα για την δούκισσα του Σάσεξ που είχαν δημιουργήσει τα βρετανικά ταμπλόιντς.

Κι όταν το Παλάτι αρνήθηκε να σχολιάσει το άρθρο της, η δημοτικότητα του ζευγαριού Χάρι και Μέγκαν εκτοξεύτηκε στα ύψη.

Τρεις ημέρες αργότερα, το Παλάτι πέρασε στην αντεπίθεση επαναφέροντας στην επικαιρότητα την Κέιτ Μίντλετον με το ακόλουθο δημοσίευμα: Η Κέιτ φέρεται να ζητάει από την βρετανική κυβέρνηση την ενίσχυση της εκπαίδευσης των παιδιών προσχολικής ηλικίας, γιατί όπως λέει «η εκπαίδευση δεν πρέπει να ξεκινάει από το σχολείο».

Η δούκισσα του Κέμπριτζ ζητά την προστασία των παιδιών «στα κρίσιμα πρώτα χρόνια της ζωής τους». Πολλοί είχαν σπεύσει τότε να επισημάνουν ότι, στόχος του επίμαχου βίντεο ήταν να επισκιάσει τον πρόσφατο θρίαμβο της Μέγκαν Μαρκλ.

Τώρα, μία εβδομάδα μετά το βίντεο, το αμερικανικό περιοδικό «Intouch» γράφει επικαλούμενο πηγές του, ότι η 38χρονη Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι έγκυος. Με δίδυμα!

Το επίμαχο άρθρο επισημαίνει ότι Κέιτ και Γουίλιαμ ήθελαν να αποκτήσουν κι άλλους απογόνους επί μεγάλο χρονικό διάστημα κι ότι τους είχε περάσει από το μυαλό ακόμη και να καταφύγουν στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Και τότε συνέβη το ευχάριστο με την Κέιτ να κυοφορεί δίδυμα, σύμφωνα πάντα με το αμερικανικό περιοδικό.

Ειδήσεις σήμερα:

Βαριά τραυματισμένη αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών σε τροχαίο κατά τη διάρκεια επιχείρησης

Αυτός είναι ο δεύτερος αστυνομικός που πέθανε από κορωνοϊό - Άφησε πίσω του δύο παιδιά

Νέες προσλήψεις στο υπουργείο Παιδείας - Ποιους αφορά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης