Μελάνια Τραμπ: Τα τελευταία της Χριστούγεννα στον Λευκό Οίκο

Μελάνια Τραμπ: Τα τελευταία της Χριστούγεννα στον Λευκό Οίκο

Η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ παρέλαβε τα χριστουγεννιάτικα δέντρα που θα διακοσμήσουν τον Λευκό Οίκο λίγο πριν το προεδρικό ζεύγος αποχαιρετήσει την εδώ και τέσσερα χρόνια κατοικία του

melania-christmas54
Χωρίς μάσκα, πολύ χαμογελαστή, τυλιγμένη σε ένα χαλαρό παλτό σχεδιασμένο από τον οίκο μόδας Balenciaga με δίχρωμο ασπρόμαυρο μοτίβο σε στυλ σκωτσέζικου houndstooth εμφανίστηκε η Μελάνια Τραμπ σε μια από τις τελευταίες της πράξεις ως Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών.

φετοσ


Όπως υπαγορεύει η παράδοση, η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ παρέλαβε τα χριστουγεννιάτικα δέντρα, προέλευσης Δυτικής Βιρτζίνιας, που θα διακοσμήσουν το Λευκό Οίκο λίγο πριν το προεδρικό ζεύγος αποχαιρετήσει την εδώ και τέσσερα χρόνια κατοικία του.

Η εκδήλωση των χριστουγεννιάτικων δέντρων στη προεδρική κατοικία χρονολογείται από το 1966, όταν η Εθνική Ένωση Χριστουγεννιάτικων Δέντρων δώρισε τα πρώτο έλατα στην τότε Πρώτη κυρία Λαίδη Μπέρντ Τζόνσον. Έκτατε η τελετή πραγματοποιείται πάντα λίγες μέρες πριν από την Ημέρα των Ευχαριστιών, τα δένδρα μεταφέρονται με άμαξα που σέρνουν άλογα της σκωτσέζικης ράτσας Κλάιντσντεϊλ και διακοσμούν το Μπλε Δωμάτιο του Λευκού Οίκου.

Πιστή στη παράδοση η Μελάνια Τραμπ χάρισε για τελευταία φορά εικόνες της υψηλής κομψότητας στο Αμερικανικό κοινό, όπως είχε κάνει και καθόλη τη διάρκεια της προεδρική θητείας του συζύγου της. Στα πρώτα της Χριστούγεννα το 2017 είχε παραλάβει τα δένδρα μαζί με τον γιο της Μπάρον φορώντας ένα κόκκινο μάλλινο, με ναυτικό καρό, παλτό Calvin Klein, που συνδύασε με ένα κόκκινο πουλόβερ Ralph Lauren, μαύρο παντελόνι και δερμάτινες μπότες Victoria Beckham.

Κλείσιμο
Η_Melania_Trump_και_ο_γιος_της_Barron_2017
συνεπεις_το_2018__οταν_ελαβαν_το_ελατο



Την επόμενη χρονιά η Σλοβένο πρώην τοπ μόντελ επέλεξε ένα παλτό ταρτάν Michael Kors, μια από τις φετίχ ετικέτες της πλούσιας γκαρνταρόμπας της, το οποίο συνδύασε με μια μονόχρωμη μαύρη στολή με ψηλοτάκουνα μπότες πάνω από το γόνατο Louboutin. Ήταν η πρώτη και μοναδική φορά που ο σύζυγος της ήταν παρών στην εκδήλωση. Πέρυσι, το 2019 εμφανίστηκε με ένα φλοράλ σκούρο γκρι παλτό Dolce & Gabbana που έμοιαζε με ανατολίτικο κιμονό, χωρίς κουμπιά και με ελαφρώς κοντά μανίκια.

Νοεμβριο_του_2019


Ωστόσο αυτή η μοδάτη πασαρέλα οδεύει οριστικά προς το τέλος της μια και η Μελάνια ως υπεύθυνη του Χριστουγεννιάτικου ντεκόρ στον Λευκό Οίκο, θα παραδώσει τα ηνία του καλού της ενδυματολογικού και διακοσμητικού της γούστου στην νέα ένοικο της προεδρικής κατοικίας και από την 20η Ιανουαρίου Πρώτη Κυρία Τζιλ Μπάιντεν, σύζυγο του εκλεγμένου Προέδρου Τζο Μπάιντεν.

Ειδήσεις σήμερα: 

Σήμερα το τελευταίο αντίο στη 44χρονη που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της στη Μάνη

Ως το τέλος της εβδομάδας το εξιτήριο για τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο - Θερίζει ο ιός στα μοναστήρια

Ερχονται Πρότυπα ΕΠΑΛ και πειραματικά ΙΕΚ νέες ειδικότητες ανά περιοχή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης