Μπραντ Πιτ: Ξεφορτώνει σαν απλός εργάτης κιβώτια με τρόφιμα για τους άπορους στο Λος Άντζελες

Μπραντ Πιτ: Ξεφορτώνει σαν απλός εργάτης κιβώτια με τρόφιμα για τους άπορους στο Λος Άντζελες

Ο 56χρονος Αμερικανός σταρ έφτασε οδηγώντας ο ίδιος ένα τεράστιο φορτηγό γεμάτο προμήθειες για τις οικογένειες που έχουν ανάγκη και μετέφερε με τα χέρια του -για περισσότερες από τρεις ώρες- τις κούτες με είδη πρώτης ανάγκης

bradpitt
Μαθήματα ανθρωπιάς και εθελοντικής προσφοράς παρέδωσε για μία ακόμη φορά ο Μπραντ Πιτ, ο οποίος συνεπής στη φιλανθρωπική του δράση, βρέθηκε σε γειτονιά του Λος Άντζελες μεταφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τις άπορες οικογένειες της περιοχής.


Σύμφωνα με την Daily Mail, o Αμερικανός σταρ ήταν ο οδηγός ενός μεγάλου φορτηγού το οποίο έκανε τις διανομές στο Νότιο Κεντρικό Λος Άντζελες. Πλήθος κόσμου παρατάχθηκε για να πάρει τρόφιμα από το φορτηγό που ο ίδιος οδηγούσε και ξεφόρτωνε για ώρες.



Κλείσιμο
Όπως αναφέρουν οι μαρτυρίες: «Ήταν απολύτως αφοσιωμένος και μπορούσες να καταλάβεις ότι δεν το έκανε για να φανεί ότι πήγε. Φορούσε γάντια, μάσκα, ενώ έμεινε εκεί περίπου 3-4 ώρες, κάνοντας μόνο κάποια διαλείμματα για να καπνίσει.
Κάποια στιγμή μάλιστα μπήκε στο μπροστινό μέρος του φορτηγού και έβγαλε ένα φορητό ηχείο, το συνέδεσε στο iPhone του και έβαλε να παίζει μουσική».



Μάλιστα αν και παρέδιδε ο ίδιος τα κουτιά, πολλοί δεν τον αναγνώρισαν, εξαιτίας της μάσκας προστασίας που φορούσε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης