Τραγούδια της οργής, τραγούδια της διαμαρτυρίας, τραγούδια της αντίστασης. Κάθε εξέγερση συνδέθηκε με έναν ρυθμικό σκοπό. Ποιο είναι όμως το συστατικό των τραγουδιών που σφράγισαν διεκδικήσεις για ισότητα, ελευθερία και δικαιοσύνη;
Σήμερα Δευτέρα 16 Νοεμβρίου στις 00:10 στην εκπομπή «MEGA STORIES» η Δώρα Αναγνωστοπούλουεξερευνά την ιστορία τραγουδιών που στάθηκαν ορόσημα για πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες. Από τον Γαλλικό Μάη του 68, μέχρι τη γενιά του Πολυτεχνείου και τα γιγαντιαία κινήματα ειρήνης στην Αμερική της δεκαετίας του 70, τα τραγούδια είναι πάντα παρόντα. Βρίσκονται εκεί για να εμπνέουν, να ανυψώνουν το ηθικό των διαμαρτυρόμενων, να εκφράζουν το δίκιο και να γράφουν, μοιραία, τη δική τους «επαναστατική ιστορία».
Οι φιλοξενούμενοι της εκπομπής έχουν να διηγηθούν άκρως ενδιαφέρουσες ιστορίες τραγουδιών. Άλλοτε έχοντας άμεση, βιωματική εμπειρία και εμπλοκή με αυτά τα τραγούδια και άλλοτε ως απλοί αφηγητές της ιστορία τους, αναλαμβάνουν να μας μεταφέρουν στο τότε, ώστε να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλαιότεροι. Γιατί η ιστορία των αγώνων γράφεται, ακούγεται και τραγουδιέται. Μόνο έτσι εξασφαλίζει τη δική της αθανασία στο πέρασμα του καιρού.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.