Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης πληρώνει για τα εγκλήματά του και η Ελένη δικαιώνεται…

Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης πληρώνει για τα εγκλήματά του και η Ελένη δικαιώνεται…

Στα επόμενα επεισόδια οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές

Eleni_Voskaris
Οι Άγριες Μέλισσες από την ερχόμενη εβδομάδα επιστρέφουν με τέσσερα επεισόδια και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι κάτι παραπάνω από καταιγιστικές.

Σύμφωνα με όσα γράφει για τη δημοφιλή σειρά το περιοδικό «TV O’CLOCK», η Ελένη με τη Χριστίνα, τη Φωτεινή και τη Μαίρη μπλέκουν σε μία άγρια καταδίωξη με τους χωροφύλακες μετά την απόδρασή τους. Δυστυχώς, η Φωτεινή θυσιάζεται και χάνει τη ζωή της και η Ελένη βυθίζεται στη θλίψη. Ωστόσο, ξέρει πως δεν μπορεί να γυρίσει πίσω εάν θέλει να τελειώσει ο εφιάλτης που βιώνει από τον Βόσκαρη.

Ο Βόσκαρης δεν έχει κανένα σύμμαχο πια, ενώ κινδυνεύει να χάσει τη θέση του, καθώς με τις συγκεκριμένες γυναίκες να διαφεύγουν φοβάται πως τα εγκλήματά του σύντομα θα αποκαλυφθούν. Ο ίδιος δίνει μάχη για να παραμείνει στη διεύθυνση των φυλακών. Το μίσος του, όμως, τον οδηγεί στα μονοπάτια του θανάσιμου παρελθόντος του.

Παράλληλα, στις Άγριες Μέλισσες, ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να γλιτώσει την Ελένη απ’ τα χέρια του Βόσκαρη και μαθαίνει πως εκείνη τραυματίστηκε προκειμένου να σώσει τη ζωή της κόρης του υπουργού Πεσματζή και του αρραβωνιαστικού της. Όταν η Ελένη συνέρχεται, ο δάσκαλος αποφασίζει να βρει τον υπουργό, ο οποίος χρωστάει τη ζωή της κόρης του στην Ελένη και να του ζητήσει να βγάλει την αγαπημένη του από τη φυλακή μια για πάντα, καθώς αν γυρίσει πίσω η ζωή της κινδυνεύει.

Ο Βόσκαρης βρίσκεται αντιμέτωπος με τις ευθύνες του και για πρώτη φορά τιμωρείται για όλα τα εγκλήματα που έχει διαπράξει εις βάρος ανυπεράσπιστων γυναικών. Ο άλλοτε κραταιός άντρας των φυλακών χάνει την εξουσία και τη θέση του.

Ειδήσεις σήμερα:

Βασιλική Μιλλούση: Το ξεχωριστό baby shower για την κορούλα που έρχεται - Φωτογραφίες

Big Brother - Spoiler: O παίκτης που πήρε το βέτο και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Χριστίνα Παππά: «Το καλοκαίρι έβγαινα με κάποιον που πήγαινε σε πάρτι για 20χρονα… ξενέρωσα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης