Σχεδόν ένα μήνα πριν υποδεχτούν το δεύτερο παιδί τους -αναμένεται μέχρι το τέλος του 2020- οΛευτέρης Πετρούνιαςκαι ηΒασιλική Μιλλούση γιόρτασαν χθες τα γενέθλια της κόρης τους, ενώ παράλληλα οι φίλες της αθλήτριας διοργάνωσαν και το baby shower για την κορούλα που έρχεται.
Η παρέα, λοιπόν, βρέθηκε σε γνωστό κέντρο αισθητικής στο κέντρο της Αθήνας, έφτιαξε νύχια, μαλλιά και απόλαυσε τις παροχές που κάθε γυναίκα λατρεύει. Η μέλλουσα μανούλα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μερικές φωτογραφίες από το baby shower.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ