Ακόμη ένα ανατρεπτικό επεισόδιο του Big Brother θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ.
Απόψε είναι η δοκιμασία του βέτο, η οποία πρόκειται να ανατρέψει τα δεδομένα. Σύμφωνα με τα spoiler ο Ζακ είναι εκείνος που θα κερδίσει το βέτο και θα αποφασίσει να σώσει τον Γρηγόρη, αφήνοντας υποψήφιους προς αποχώρηση, τη Ραμόνα, την Άννα Μαρία και τον Χρήστο. Οι τριες υποψήφιοι προς αποχώρηση θα αναμετρηθούν στο αυριανό live για την παραμονή τους στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.
Δείτε τα spoiler που μετέδωσε η εκπομπή Ευτυχείτε:
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.