Ακόμη ένα ανατρεπτικό επεισόδιο του Big Brother θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ.
Απόψε είναι η δοκιμασία του βέτο, η οποία πρόκειται να ανατρέψει τα δεδομένα. Σύμφωνα με τα spoiler ο Ζακ είναι εκείνος που θα κερδίσει το βέτο και θα αποφασίσει να σώσει τον Γρηγόρη, αφήνοντας υποψήφιους προς αποχώρηση, τη Ραμόνα, την Άννα Μαρία και τον Χρήστο. Οι τριες υποψήφιοι προς αποχώρηση θα αναμετρηθούν στο αυριανό live για την παραμονή τους στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.
Δείτε τα spoiler που μετέδωσε η εκπομπή Ευτυχείτε:
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.