Σιένα Μίλερ: «Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν με πλήρωσε από τον δικό του μισθό στην ταινία»

Σιένα Μίλερ: «Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν με πλήρωσε από τον δικό του μισθό στην ταινία»

Η συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία «21 Bridges» του 2019, αποκάλυψε τη γενναιοδωρία του 43χρονου «Μαύρου Πάνθηρα» της Marvel που έχασε πρόωρα τη μάχη με τον καρκίνο στις 28 Αυγούστου

zeugari
Μια συγκινητική αποκάλυψη για τη γενναιοδωρία του Τσάντγουϊκ Μπόουζμαν έκανε η Σιένα Μίλερ σε πρόσφατη συνέντευξή της που παραχώρησε στο περιοδικό Empire.
H 38χρονη Βρετανοαμερικανίδα ηθοποιός ανέφερε ότι ο πρόωρα χαμένος «Μαύρος Πάνθηρας» της Marvel της έδωσε χρήματα από το δικό του μερίδιο για να ενισχύσει χρηματικά τον μισθό της στην ταινία «21 Bridges» λέγοντας πως ήταν αυτό που της άξιζε να πληρωθεί.

«Ήταν μία ταινία με αρκετά μεγάλο προϋπολογισμό και ξέρω πως όλοι καταλαβαίνουν τη διαφορά στις πληρωμές στο Χόλιγουντ, αλλά ζήτησα ένα συγκεκριμένο ποσό που το στούντιο δεν είχε σκοπό να μου δώσει.
Και επειδή δίσταζα να επιστρέψω στη δουλειά και η κόρη μου ξεκινούσε σχολείο και δεν ήταν πολύ βολικό, είπα: “Θα το κάνω αν αποζημιωθώ με το σωστό τρόπο”. Και ο Τσάντγουϊκ κατέληξε να μου χαρίσει μέρος του μισθού του για να μου εξασφαλίσει το ποσό που είχα ζητήσει. Είπε ότι ήταν αυτό που μου άξιζε να πληρωθώ»
εξομολογήθηκε η Σιένα Μίλερ.

21 Bridges Trailer #1 (2019) | Movieclips Trailers
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης