Playboy: Η ζωή για τα «κουνελάκια» του Χέφνερ δεν ήταν και τόσο… ροζ

Playboy: Η ζωή για τα «κουνελάκια» του Χέφνερ δεν ήταν και τόσο… ροζ

Οι καταγγελίες, η... συναισθηματική κακοποίηση και οι ταπεινωτικές τελετές σεξ - Όλα όσα έρχονται στο φως για τη ζωή στην διάσημη «Mansion» του Χέφνερ

spl292286_011
Ο Χιου Χέφνερ, ιδιοκτήτης του περιοδικού Playboy, ήταν  γνωστός ως  ο πιο διαβόητος γυναικάς του κόσμου, με στρατιές από εκθαμβωτικές «φιλενάδες» και σέξι κουνελάκια, έτοιμα να ικανοποιήσουν ανά πάσα στιγμή κάθε επιθυμία του. Κι ενώ οι γυναίκες αυτές έμοιαζαν να ζουν τη μεγάλη ζωή απολαμβάνοντας τα εκατομμύρια του Χέφνερ στη μυθική έπαυλή του,  πίσω από τη λάμψη και τα πλατιά χαμόγελα «κατοικούσε» μια θλιβερή πραγματικότητα. Με τα χρόνια, κάποια από τα «κουνελάκια» του Playboy έκαναν σοβαρές καταγγελίες σε βάρος του - από πρόκληση συναισθηματικής κακοποίησης έως εξαναγκασμό σε ταπεινωτικές τελετές σεξ. Οι αποκαλυπτικές  εξομολογήσεις τους ξεδιπλώνουν την πραγματική διάσταση της ζωής τους δίπλα στον δικό τους Χιου...

spl1014649_023

 
 Σεξουαλική ιεροτελεστία

spl292286_011

Κλείσιμο
 
Όλες οι γυναίκες που ζούσαν στο Μέγαρο του Playboy Mansion ήταν δεδομένο πως θα έκαναν σεξ με τον Χέφνερ, ο οποίος είχε μια παράξενη νυχτερινή «ρουτίνα».

Στο βιβλίο «Down the Rabbit Hole: Curious Adventures and Cautionary Tales of a former Playboy Bunny», η Χόλι Μάντισον εξιστορεί ότι όλα τα κορίτσια ή πιο σωστά οι «φιλενάδες»,  πριν πάνε τα βράδια στο κρεβάτι του Χέφνερ όφειλαν να φορούν πανομοιότυπες  φανελένιες  πιτζάμες. Ο Χέφνερ κατά τη διάρκεια των εν λόγω «ραντεβού» παρακολουθούσε πορνό, κάπνιζε χόρτο και αυνανιζόταν καθώς τα κορίτσια φιλιόντουσαν γύρω του μεταξύ τους.

spl181767_001


Η  Χόλι αναφέρει ότι  έκαναν διαδοχικά σεξ με τον Χέφνερ, αλλά πάντα τελείωνε μόνος του: «Δεν υπήρχε κανένα συναίσθημα. Ούτε ένα  φιλί. Τίποτα… Ήταν τόσο σύντομο που δεν θυμάμαι καν τι ένιωθα πέρα από το ότι είχα ένα βαρύ σώμα πάνω μου». Ένα άλλο κουνελάκι, η Κέντρα Γουίλκινσον είπε ότι έβρισκε το σεξ τόσο αφόρητο που δεν μπορούσε να είναι νηφάλια για να το αντιμετωπίσει. Κατά τα γραφόμενά της στο βιβλίο της με τίτλο «Cribs, Cocktails, and Getting My Sexy Back»: «Έπρεπε να είμαι πολύ μεθυσμένη ή να έχω καπνίσει πολύ χόρτο για  να επιβιώσω εκείνες τις νύχτες - δεν έβγαινε αλλιώς».

spl77403_006

 
Συναισθηματική κακοποίηση

Ο Χέφνερ συχνά εξευτέλιζε τα Κουνελάκια  για την εμφάνισή τους κι εκείνα, όπως υποστηρίζουν, ζούσαν μέσα στην ανασφάλεια και τη συνεχή αγωνία για  την εμφάνισή τους. Αναφερόμενη σε κάποιο περιστατικό, η Χόλι θυμάται: «Μια φορά, γύρισε και μου είπε με χαμηλή και απειλητική φωνή: “Μην ξαναφορέσεις ποτέ κόκκινο κραγιόν”. Ύστερα, κατευθύνθηκε προς την πόρτα και πριν φύγει γύρισε πίσω για να δει την αντίδρασή μου.  Καθώς θεώρησε πως δεν  με είχε προσβάλει αρκετά,  μου έδωσε το τελειωτικό χτύπημα λίγο πριν βγει από το δωμάτιο: “Φαίνεσαι γριά, σκληρή και φθηνή”».

spl1590534_021


Η Kέντρα, από την άλλη, θυμήθηκε ένα περιστατικό που την έκανε να πονέσει πολύ και για καιρό: «Ήμασταν όλοι στη λιμουζίνα  με τον Χέφνερ και πηγαίναμε  σε μια εκδήλωση παρουσίασης και υπογραφής κάποιου βιβλίου, όταν γύρισε και με ρώτησε: ”Είναι όλα εντάξει;”. “Αισθάνομαι χοντρή, Χεφ. Όλες είναι τόσο όμορφες. Νιώθω πραγματικά ανασφαλής”, του απάντησα. "Είσαι όντως πιο χοντρή απ’ όλες!", είπε με ειλικρίνεια και συνέχισε: "Πρέπει να πας επειγόντως στο γυμναστήριο!". Όταν επιστρέψαμε στο σπίτι, πήγα κατευθείαν στο δωμάτιό μου και έκλαιγα μέχρι που με πήρε ο ύπνος. Ήμουν απογοητευμένη από τον εαυτό μου. Είχα στη διάθεσή μου ένα ολόκληρο αρχοντικό και μια υπέροχη ζωή για να απολαύσω, και το μόνο που έκανα ήταν να περιφέρομαι από δω κι από κει και να τρώω. Ένιωθα τόσο μαλθακή, τόσο άθλια. Αυτή η ζωή που ζούσα  σε κάποιους φαινόταν παράδεισος, αλλά για μένα ήταν κόλαση...».

spl540570_064


Ικετεύοντας για χρήματα

Τα κορίτσια που ζούσαν στο Μέγαρο του Χέφνερ, κάθε Παρασκευή λάμβαναν από τον ίδιο τον Χέφνερ το ποσό των 1.000 δολαρίων. Ωστόσο, όταν πήγαιναν να πάρουν τα χρήματα,  εκείνος έβρισκε πάντα την ευκαιρία να τους πει πως κάτι πηγαίνει στραβά. Στο βιβλίο της  με τίτλο «Bunny Tales: Behind Closed Doors at the  Playboy Mansion», η  Ιζαμπέλα Σεν Τζέιμς αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έπρεπε να πάμε στο δωμάτιο του Χεφ, να περιμένουμε υπομονετικά ενώ εκείνος μάζευε τα κακά του σκύλου από το χαλί - και μετά να ζητήσουμε το επίδομά μας. Όλες μισούσαμε αυτήν τη διαδικασία. Ο Χεφ  έβρισκε τότε  την ευκαιρία  για να μας πει ο,τιδήποτε δεν τον ευχαριστούσε. Τα περισσότερα από τα παράπονα αφορούσαν στην έλλειψη αρμονίας μεταξύ των κοριτσιών - ή στην απουσία σεξουαλικής συμμετοχής στα «πάρτι» που λάμβαναν χώρα στην κρεβατοκάμαρά του. Εάν  για οποιονδήποτε λόγο είχαμε λείψει από την έπαυλη και είχαμε χάσει κάποια από  τις επίσημες «εξόδους»,  δεν μας  έδινε το επίδομα.  Το χρησιμοποιούσε σαν όπλο…».

spl48312_010


Παγιδευμένες  στην έπαυλη

Κι ενώ τα  Κουνελάκια του Playboy μπορούσαν να απολαύσουν νύχτες στην πόλη με έξοδα του  Χέφνερ, όπως ισχυρίζεται η Κέντρα, δεν είχαν μεγάλη ελευθερία: «Έπρεπε να είμαστε στο σπίτι κάθε βράδυ έως τις 21:00, γεγονός που μας έκανε να νιώθουμε παγιδευμένες. Οι νύχτες ήταν δύσκολες γιατί ενώ οι φίλες μας Playmates του περιοδικού έβγαιναν έξω και διασκέδαζαν, όσες μέναμε στην έπαυλη οφείλαμε να βρισκόμαστε στο σπίτι στις 9 το βράδυ. Έπαιρνα μηνύματα από κοπέλες που μου έγραφαν: "Διασκεδάζουμε τόσο πολύ στο Βέγκας. Μακάρι να ήσουν εδώ! Πάρτι με όλους αυτούς τους ποδοσφαιριστές", κι αυτό  με στενοχωρούσε πολύ. Ένιωθα τόσο παγιδευμένη  και θυμωμένη όταν έχανα κάτι καλό». Η Χόλι συμφώνησε, λέγοντας: «Όλοι πιστεύουν ότι η περίφημη μεταλλική πύλη της έπαυλης  ήταν για να κρατά τον κόσμο μακριά. Αλλά αυτό που εγώ καταλάβαινα  ήταν πως ήταν εκεί για να κρατά μέσα εμάς…».

spl1591332_006


Αυστηροί κανόνες

Εκτός από τους περιορισμούς στις εξόδους, την αυστηρή ώρα επιστροφής στο σπίτι και το επίδομα μετά παραπόνων,  τα κορίτσια που έμεναν στην έπαυλη έπρεπε να τηρούν ένα αυστηρό σύνολο κανόνων, εάν ήθελαν να παραμείνουν εκεί. Εάν φωτογραφίζονταν έξω από την έπαυλη, όφειλαν να έχουν αψεγάδιαστη εμφάνιση  ενώ εάν κάποια φαινόταν μεθυσμένη ταπεινωνόταν άσχημα από τον Χέφνερ. Έπρεπε επίσης να παραμένουν σιωπηλές κάθε φορά που το αφεντικό έδινε κάποια συνέντευξη. Επίσης, ο Χέφνερ τους επέτρεπε να έχουν μόνον ανοιχτά ξανθά μαλλιά, ωστόσο μπορούσαν να κάνουν  όσες πλαστικές επεμβάσεις ήθελαν. Τέλος, απαγορευόταν να έχουν δικό τους αυτοκίνητο και κυκλοφορούσαν μόνο με δανεικό από τον Χέφνερ.

spl56676_015


Μαλλιοτραβήγματα

spl1590534_017


Με όλους αυτούς τους αυστηρούς κανόνες, το διαρκές άγχος, την ανασφάλεια της εξωτερικής εμφάνισης και τον συνεχή ανταγωνισμό για την προσοχή του Χέφνερ, μόνο περίεργο δεν ήταν πως, συχνά, η ατμόσφαιρα στην έπαυλη ήταν τεταμένη και το κλίμα ανάμεσα στα Κουνελάκια, κακό, ψυχρό κι ανάποδο.

spl1360648_004



Ενώ η Κέντρα, η Χόλι και μια άλλη «φιλενάδα», η Μπρίτζετ Μάρκαρντ φάνηκαν να τα πηγαίνουν καλά μεταξύ τους κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το Girls Next Door (ριάλιτι για την ζωή στην έπαυλη), η πραγματικότητα ήταν διαφορετική. Όπως δήλωσε η Κέντρα: «Κατά τη διάρκεια αυτής της πρώτης σεζόν, η  Μπρίτζετ, η Χόλι κι εγώ κρατούσαμε μεταξύ μας τις αποστάσεις, εκτός από τις στιγμές που γυρίζαμε σκηνές για το σόου. Είχαμε τις δικές μας σχέσεις εκτός κάμερας και υπήρξε ένας σιωπηρός ανταγωνισμός για τον χρόνο που θα στεκόταν η κάμερα πάνω στην κάθε μία από εμάς όταν γινόταν το γύρισμα. Δείχναμε πως χαιρόμασταν να είναι η διπλανή μας όμορφη και πετυχημένη, η αλήθεια ωστόσο είναι ότι το κάθε κορίτσι ήθελε να αποτελεί την απόλυτη πρωταγωνίστρια».

spl783111_044


Σύμφωνα με την Χόλι υπήρχε μεγάλη ζήλια ανάμεσα στα κορίτσια, κάτι που βίωσε από πρώτο χέρι όταν κατέλαβε την πολυπόθητη θέση της νούμερο ένα «φίλης» του Χέφνερ: «Ξαφνικά, πολλές από τις συμπαίκτριές μου που πιο πριν με κορόιδευαν, μου φιλούσαν τον κ@λο, μου έφερναν δώρα και μου έκαναν κομπλιμέντα. Ήμουν βλέπετε η νούμερο ένα φίλη του Χεφ. Η ξαφνική μεταστροφή της συμπεριφοράς τους ήταν εντελώς προφανής και  ξεδιάντροπη και μόνο ηλίθια θα έπρεπε να είσαι για να μην το παρατηρήσεις…».

spl783111_043


Μια έπαυλη με τα σημάδια της φθοράς

Με τα 22 υπνοδωμάτια, τις πισίνες και τις πύλες να κρατούν μακριά τους εισβολείς, η έπαυλη του Playboy  φαινόταν να ισοδυναμεί με το απόγειο της πολυτέλειας και της χλιδής. Στο εσωτερικό της, τα πράγματα ήταν ωστόσο, σύμφωνα με μαρτυρίες, εντελώς διαφορετικά. Πρώην φίλες του Χιου αποκάλυψαν ότι υπήρχαν παντού κόπρανα σκύλου και πορνό διασκορπισμένα σε κάθε δωμάτιο. Η  Μελίσα Χόουι ανέφερε επίσης στο βιβλίο της τα «βρώμικα» χαλιά και την ελεεινή κατάσταση που επικρατούσε στα δωμάτια των κοριτσιών: «Αν και όλες κάναμε το καλύτερο δυνατό για να διακοσμήσουμε τα δωμάτιά μας και να τα κάνουμε “σπιτικά”, τα στρώματα στα κρεβάτια μας ήταν αηδιαστικά - παλιά, φθαρμένα και λεκιασμένα. Ήταν προφανές πως τα σεντόνια μας είχαν δει και καλύτερες μέρες…». Για τις ίδιες, παραμένει ακόμη άγνωστο

spl292286_010


Ειδήσεις σήμερα: 

Καρδίτσα: Αποκλεισμένοι 13 μέρες μετά το πέρασμα του Ιανού - «Μας ξέχασαν χωρίς γιατρούς και τρόφιμα»

Νέα δημοσιεύματα για Λιβάγια στην Τουρκία

Ο Ορμπάν ζητά να παραιτηθεί η αντιπρόεδρος της Κομισιόν - Ποιες δηλώσεις τον εξόργισαν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης