Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έχει… «πεθάνει» εδώ και 5 μέρες – Το μακάβριο λάθος της Wikipedia
Η παρουσιάστρια του Alpha, το αντιμετώπισε με χιούμορ και... ψυχραιμία στο instagram - «Πολύ τσαχπίνα είσαι για φάντασμα» της σχολίασε η Ναταλία Γερμανού
Μπορεί ηΗλιάνα Παπαγεωργίου να έκανε πρεμιέρα χθες με την εκπομπή «Pop Up» στον Alpha, ωστόσο για τη Wikipedia η παρουσιάστρια έχει πεθάνει εδώ και πέντε ημέρες. Στη διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια ελεύθερου περιεχομένου αναφέρεται εκτός από την ημερομηνία γέννησής της και η ημερομηνία… θανάτου της, 10 Σεπτεμβρίου 2020.
Η παρουσιάστρια του Alpha κοινοποίησε στο instagram τo μακάβριο λάθος της Wikipedia, σχολιάζοντας με χιούμορ: «Σε ευχαριστώ Θεέ μου. Σας ευχαριστώ όλους».
25 χρόνια IKEA στην Ελλάδα. 25 χρόνια ζωής στο σπίτι. Οι χώροι και οι ανάγκες άλλαξαν, οι άνθρωποι πέρασαν σε διαφορετικές φάσεις ζωής και η IKEA μεγάλωσε μαζί τους, κρατώντας όμως ζωντανή την ίδια, θαυμάσια ιδέα: ποιοτικό και λειτουργικό design για όλους, για τη ζωή όπως είναι σήμερα, αλλά και όπως θα είναι αύριο.
Μέσα από τη σειρά «Πετυχαίνουμε μαζί 2026: Success Stories», τα METRO Cash & Carry δίνουν τον λόγο στους ανθρώπους του κλάδου Ho.Re.Ca. για να μιλήσουν για τις επιχειρήσεις τους, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και τις συνεργασίες που συμβάλλουν στην εξέλιξή τους.