Με αισιοδοξία μπορεί να βλέπει το μέλλον ηΈρρικα Πρεζεράκουκαθώς η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται και, όπως η ίδια αποκάλυψε μέσα μέσα από το νοσοκομείο όπου βρίσκεται, ο παράμεσός της είναι λειτουργικός.
«Να σας πω κάτι. Οι προσευχές σας εισακούστηκαν και ο παράμεσος είναι ζωντανός. Είναι εδώ και είναι υγιείς και είμαι χαρούμενη. Είμαι πολύ χαρούμενη. Και σας ευχαριστώ όλους σας πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Errica Prezerakou (@errika_prezerakou) στις
Υπενθυμίζουμε ότι η πρώην πρωταθλήτρια επί κοντώ, μετά από ατύχημα που είχε με το σκάφος ανοιχτά της Κύθνου οδηγήθηκε στο ΚΑΤ, όπου υπεβλήθη σε 5ωρο χειρουργείο, έχοντας τραυματιστεί σοβαρά στα δάχτυλα του δεξιού χεριού.
Η Έρρικα δυστυχώςέχασε το μικρό της δάχτυλο και ως χθες είχε μεγάλη ανησυχία για το πώς θα ανταποκριθεί ο παράμεσος μετά τη χειρουργική επέμβαση. Η ίδια, μάλιστα, σε δηλώσεις της είχε ζητήσει στον κόσμο να κάνει μια προσευχή για να σωθεί ο παράμεσός της.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας