H Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε το ορμονικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει

H Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε το ορμονικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει

«Δεν ιδρώνω ποτέ... κάτι συμβαίνει με τους πόρους μου» είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια

Sissy_Xristidou
Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει το δικό της κανάλι στο YouTube και συχνά μοιράζεται με τους συνδρομητές της διάφορα βίντεο. Στο τελευταίο βίντεο που δημοσίευσε, η παρουσιάστρια αναφέρεται στο πώς κατάφερε να χάσει τα περιττά κιλά. Μάλιστα, για πρώτη φορά η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε το ορμονικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει από νεαρή ηλικία και μοιράστηκε τη δική της ιστορία.

«Μπορεί να φάνηκε λίγο απότομο, αλλά δεν ήταν τόσο. Η προσπάθεια για να χάσω κιλά ξεκίνησε τον Φεβρουάριο. Προηγουμένως είχα ήδη ξεκινήσει να γυμνάζομαι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, που κάναμε ένα πρόγραμμα που μπορεί να προσαρμοστεί πάνω μου. Και αυτό είναι ένα άλλο βίντεο που θα μπορούσαμε να κάνουμε, γιατί δεν είναι όλοι οι άνθρωποι φτιαγμένοι για γυμναστική και ούτε την απολαμβάνουν. Οπότε υπάρχουν διάφορα τρικ και πράγματα που μπορούν να σε πείσουν να κάνεις. Υπάρχουν τρόποι να κάνεις γυμναστική ακόμη κι αν τη σιχαίνεσαι όπως εγώ.

Ας πούμε, εγώ έχω άλλο ένα θέμα. Ορμονικό. Δεν ιδρώνω, δεν ιδρώνω ποτέ. Δεν ιδρώνω ούτε στις μασχάλες μου, ούτε αν κάτσω κάτω από τον ήλιο. Κάτι συμβαίνει με τους πόρους μου. Αυτό κάπως θα λέγεται, απλά δεν το έχω ψάξει. Επειδή λοιπόν δεν ιδρώνω, όταν ήμουν μικρή και έκανα γυμναστική στο σχολείο λιποθυμούσα. Πάθαινα θερμοπληξία, κοκκίνιζα και έπεφτα κάτω. Άρα, ήξερα ότι η μόνη γυμναστική που μπορώ να κάνω είναι η κολύμβηση, γιατί στο νερό αυτό δεν συμβαίνει. Κάπως έτσι βρήκα ένα σύστημα με τον Κωνσταντίνο και ξεκίνησα να κάνω διάδρομο» ανέφερε.

Δείτε το βίντεο:

Πώς ξεφορτώθηκα τα περιττά κιλά | SissyChristidou

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός - «Κόκκινος συναγερμός» για την αύξηση των κρουσμάτων - Μάσκες (σχεδόν) παντού από σήμερα 

Στέφανος Χίος: Οι απειλές, ο «σχιστομάτης» δράστης και οι κάμερες ασφαλείας - Τι ψάχνουν οι αστυνομικοί 

Επίθεση με βιτριόλι: Ακόμη ένα χειρουργείο για την 33χρονη Ιωάννα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης