Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Τελικά έβαλε βέρα... στο δεξί

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Τελικά έβαλε βέρα... στο δεξί

Ο γάμος της με τον Ιταλό Μίδα Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι έγινε κρυφά με λίγους καλεσμένους -  Ο νέος κορωνοιός όπως και το ροζ σκάνδαλο Έπσταιν στο οποίο φέρεται αναμεμειγμένος ο πατέρας της Άντριου είχαν «παγώσει» τον γάμο

190926143240_princess_beatrice_york-e1569497617964
Υπό καθεστώς άκρας μυστικότητας, τελέστηκε σήμερα ο γάμος της πριγκίπισσας Βεατρίκη και του Ιταλού Μίδα Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι στο Ουίνδορ. Στην τελετή παραβρέθηκαν περίπου 20 καλεσμένοι μεταξύ των οποίων η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο Δούκας του Εδιμβούργου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «The Sun», στη διάρκεια της τελετής εφαρμόστηκαν πολύ αυστηρά μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης. Αρχικά, ο γάμος του ζευγαριού ήταν προγραμματισμένος για τις 29 Μαΐου με την πριγκίπισσα Βεατρίκη να ανυπομονεί να ασχοληθεί μόνο με στολισμούς, νυφικά και γαμήλιες τούρτες. Ωστόσο, οι περιπέτειες του πατέρα της, Άντριου και το πολύκροτο ροζ σκάνδαλο «Έπσταιν», στη συνέχεια ακολούθησε το Megxit και η ατυχία της ολοκληρώθηκε με τον κορωνοϊό που έπληξε τη χώρα πήγαν πολύ πίσω τα σχέδιά της.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη της Βρετανίας, κόρη του πρίγκιπα Άντριου και της Δούκισσας του Γιορκ, Σάρα, παντρεύτηκε την Παρασκευή τον Εντοάρντο Μαπέλι Μότσι, όπως ανέφερε η εφημερίδα Sun. Το Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε ότι η δεξίωση του γάμου που θα γινόταν στους κήπους του παλατιού ακυρώνεται λόγω της πανδημίας αφήνοντας όμως ανοιχτό το ενδεχόμενο ότι ίσως πραγματοποιηθεί σε μια ιδιωτική τελετή σε κλειστό κύκλο. Η 31χρονη πριγκίπισσα , εγγονής της Βασίλισσας Ελισάβετ ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον 37χρονο Ιταλό μεγιστάνα της κτηματαγοράς.

190926115224-01-princess-eugenie-engagement-exlarge-169
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Σε σοκ οι γονείς του δράστη στην Κοζάνη: Στεκόμαστε δίπλα στα θύματα

Χωρίς τέλος η προκλητικότητα Ερντογάν: «Ονειρευόμουν από μικρός να απελευθερώσω την Αγιά Σοφιά»

Κηρύσσει πόλεμο στον δυτικό πολιτισμό ο Ερντογάν, γράφει το γερμανικό «Focus»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης