ΜasterChef: 11 εναντίον όλων για την Κάρτα Ασυλίας – Μάρλεν Γρυντάκη: «Θα τη χρησιμοποιήσω στρατηγικά, όχι για μένα»
Οι εκπλήξεις είναι απανωτές για τους διαγωνιζόμενους
Στο αποψινό επεισόδιο τουMasterChef μία ακόμη έκπληξη, περίμενε τους 11 παίκτες. «Είμαστε 11, πράγμα που σημαίνει ότι η κάρτα ασυλίας είναι και πάλι διαθέσιμη» ανακοίνωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και τα σχόλια των υποψηφίων ήταν αναπόφευκτα. «Δεν τελειώνει αυτό το αστείο. Δεν θέλω. Είπαμε στην πρώτη φάση, η κάρτα ασυλίας είναι για τους ευάλωτους. Από εδώ και πέρα ο καθένας παίζει για τον εαυτό του» είπε ο αρχικά ο Σταύρος Βαρθαλίτης προς τους κριτές, εξηγώντας μετά στην κάμερα: «Πρέπει να το ανεχτώ, να το υποστώ και να προσπαθήσω να την κερδίσω».
Η Μάρλεν Γρυντάκη,με πιο οργανωμένη στρατηγική, σχολίασε στην κάμερα: «Η κάρτα ασυλίας είναι διαθέσιμη και τη θέλω. Δεν θα τη χρησιμοποιήσω πάνω μου, θα τη χρησιμοποιήσω εκεί πέρα που πιστεύω ότι πρέπει να χρησιμοποιηθεί, στρατηγικά και μόνο».
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού